Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сутність менеджменту<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
005:640(477)(042.3)
В31


    Верезомська, Ірина Георгіївна.
    Менеджмент [] : конспект лекцій / [І. Г. Верезомська, О. М. Олійник] ; М-во освіти і науки України, Київ. ун-т культури. - Київ : Ліра-К, 2018. - 73, [1] с. : табл. - Авт. зазначені на обкл. - Літ.: с. 69-73. - ISBN 978-617-7605-42-2 : 54.00 грн
УДК
ББК 65.291 + 65.9(4УКР)432
Рубрики: Менеджмент--Україна--Навчальні видання для вищої школи
   Ресторанно-готельний бізнес--Україна--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
сутність менеджменту -- функції менеджменту -- готельно-ресторанний бізнес -- управлінська праця -- управлінські рішення -- лідерство
Анотація: Наведено навчальну програму та структуру дисципліни "Менеджмент". Подано теми, плани та матеріал лекцій.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Олійник, Оксана Миколаївна; Міністерство освіти і науки УкраїниКиївський університет культури. Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
005:640(477)(076)
В31


    Верезомська, Ірина Георгіївна.
    Менеджмент [] : практикум / І. Г. Верезомська, О. М. Олійник ; М-во освіти і науки України, Київ. ун-т культури. - Київ : Ліра-К, 2018. - 66, [2] с. : табл. - Літ.: с. 62-66. - ISBN 978-617-7605-41-5 : 50.00 грн
УДК
ББК 65.291 + 65.9(4УКР)432
Рубрики: Менеджмент--Україна--Навчальні видання для вищої школи
   Ресторанно-готельний бізнес--Україна--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
сутність менеджменту -- функції менеджменту -- готельно-ресторанний бізнес -- управління персоналом -- лідерство в управлінні -- управління конфліктами
Анотація: Наведено рекомендації з вивчення дисципліни "Менеджмент" та основні теми для вивчення. Подано плани лекцій, практичних занять, завдання для самостійної роботи.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Олійник, Оксана Миколаївна; Міністерство освіти і науки УкраїниКиївський університет культури. Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)