Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=температура бланшування томатів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Бендерська, Ольга.
    Спосіб комплексної переробки томатів [] / О. Бендерська, О. Бессараб // Винахідник і раціоналізатор. - 2019. - N 2. - С. 7-8 : рис., табл.
Рубрики: Томати--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
українські винаходи -- температура бланшування томатів

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бессараб, Олександр

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)