Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=теплова обробка харчових продуктів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
641.55(075)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв [] : підручник / В. С. Ростовський ; Полтав. ун-т спожив. кооперації України. - Київ : Кондор, 2017. - 467, [1] с. : фот. кольор., табл. - Дод.: с. 463-467. - ISBN 966-351-080-3 : 280.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Харчові виробництва--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи
   Кулінарія--Приготування--Історія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
хімічний склад харчових продуктів -- білки -- жири -- вуглеводи -- вітаміни -- теплова обробка харчових продуктів -- технологічна обробка продуктів тваринництва -- продукти харчування -- кулінарні вироби
Анотація: Теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і їх вплив на харчову цінність, дана харктеристика технологічних процесів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Полтавський університет споживчої кооперації України
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
664.02(076)
П84


   
    Процеси і апарати харчових виробництв [] : лабораторний практикум : навч. посіб. / [О. І. Черевко та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ книг, 2018. - 167, [1] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 156. - Дод.: с. 157-167. - ISBN 978-966-2678-08-6 : 207.00 грн
УДК
ББК 36.81
Рубрики: Харчове виробництво--Харчове обладнання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
моделювання процесів -- моделювання апаратів -- гідравліка в харчових виробництвах -- мембранний апарат -- коефіцієнт тепловіддачі -- теплова обробка харчових продуктів -- барометричний конденсатор -- конвективна сушарка -- процес екстрагування
Анотація: Основні визначення і розрахункові формули для розв'язання задач, опис лабораторної установки, порядок оформлення звіту.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Кіптела, Людмила Василівна; Маяк, Віталій Іванович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)