Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=теплове устаткування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
642.5:641.54(075)
З-79


    Золин, Виктор Петрович.
    Технологическое оборудование предприятий общественного питания [] : учебник / В. П. Золин. - 8-е изд., допол. и перераб. . - М. : Академия, 2009. - 320 с. : рис., табл. - (Начальное профессиональное образование). - ISBN 978-5-7695-6501-4 : 128.00 грн
УДК
ББК 36.99-5я73
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
картофелеочистительные машины -- картоплеочисні машини -- овощерезательные машины -- овочерізальні машини -- мясорубки -- фаршемешалки -- фаршомісилки -- котлетоформовочная машина -- рыбоочистительная машина -- рибоочисна машина -- измельчительные машины -- подрібнювальна машина -- просеивательные машины -- просівні машини -- тестомесильные машины -- тістомісильні машини -- взбивальные машины -- збивальні машини -- хлеборезки -- хліборізки -- тепловое оборудование -- теплове устаткування -- пищеварочные аппараты -- харчоварочні апарати -- аппараты для жарения и выпечки -- апарати для жарки та випічки -- водогрейное оборудование -- водонагрівальне устаткування -- линии самообслуживания -- лінії самообслуговування -- мармиты -- льдогенераторы -- льодогенеатори -- холодильные машины -- холодильні машини
Анотація: Механическое и тепловое оборудование предприятий общественного питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
641.54:640.43(075)
Д71


    Доценко, В. Ф.
    Устаткування закладів ресторанного господарства [] : підручник / В. Ф. Доценко, В. О. Губеня ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Кондор, 2016. - 635, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 570-633. - Л-ра: с. 634-635. - ISBN 978-617-7458-03-5 : 340.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
технологічна машина -- електросилове обладнання -- механічне устаткування -- сортувально-калібрувальне устаткування -- чищення овочів -- подрібнення продуктів -- миття сировини -- місильно-перемішувальне устаткування -- дозувально-формувальне устаткування -- універсальні машини -- теплове устаткування -- варочне устаткування -- устаткування для смаження -- пекарські шафи -- жарові шафи -- холодильне обладнання -- спеціалізоване холодильне устаткування -- немеханічне устаткування
Анотація: Будова та принцип роботи механічного, теплового, холодильного та немеханічного устаткування закладів ресторанного господарства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Губеня, В. О.; Міністерство освіти і науки УкраїниНаціональний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)