Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=теплофизическая характеристика мяса<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
664.040(083)
Г 49


    Гинзбург, Абрам Соломонович.
    Теплофизические характеристики пищевых продуктов [] : справочник / А. С. Гинзбург, М. А. Громов, Г. И. Красовская. - 3-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 287 с. : рис., табл. - Библиогр. в конце разд. - ISBN 5-10-001411-3 : 1.40 р.
УДК
ББК 36-1я2
Рубрики: Харчові продукти--Теплові процеси--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
определение теплопроводности -- визначення теплопровідності -- массовая доля влаги -- масова доля вологи -- теплофизическая характеристика мяса -- теплофізична характеристика м'яса -- теплофизическая характеристика яичных продуктов -- теплофізична характеристика яйцевих продуктів -- теплофизическая характеристика рыбы -- теплофізична характеристика риби -- теплофизическая характеристика горячих напитков -- теплофізична характеристика гарячих напоїв -- теплофизическая характеристика пищевых жиров -- теплофізична характеристика харчових жирів -- теплофизическая характеристика животных жиров -- теплофізична характеристика тваринних жирів -- теплофизическая характеристика жировых продуктов -- теплофізична характеристика жирових продуктів -- теплофизическая характеристика хлебобулочных изделий -- теплофізична характеристика хлібобулочних виробів -- теплофизическая характеристика кондитерских изделий -- теплофізична характеристика кондитерських виробів -- теплофизическая характеристика мучных кондитерских изделий -- теплофізична характеристика мучних кондитерських виробів -- теплофизическая характеристика сахара -- теплофізична характеристика цукру
Анотація: Приведены систематизированные данные по теплофизическим характеристикам основных видов пищевых продуктов в зависимости от их химического состава, массовой доли влаги, температуры и других факторов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Громов, Михаил Аркадьевич; Красовская, Галина Ивановна
Примірників всього: 2
ВВ (1), ЧЗ (1)
Свободны: ВВ (1), ЧЗ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)