Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=технология производства<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.
636.4(075.8)
С 24


   
    Свинарство України [] : навч. посібник / [В. І. Герасимов [та ін.] ; за ред.: В. І. Герасимова, В. М. Нагаєвича, Д. І. Барановського]. - Х. : Еспада, 2008. - 454 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 449-451. - ISBN 978-966-456-017-4 : 059.00 грн
УДК
ББК 46.5я73
Рубрики: Свинарство--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
історія свинарства -- история свиноводства -- світове виробництво свинини -- мировое производство свинины -- конституція -- конституция -- екстер'ер -- экстерьер -- інтер'ер -- интерьер -- генофонд -- породи -- породы -- племінна база -- племенная база -- технологія виробництва -- технология производства -- переробка -- переработка
Анотація: Історія розвитку та сучасний стан свинарства в Україні та світі, біологічні особливості та господарсько- корисні якості свиней.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Герасимов, В.І.; Нагаєвич, В.М.; Барановський, Д.І.; Рибалко, В.П.; та ін.; Герасимов, В.І. \ред.\; Нагаєвич, В.М. \ред.\; Барановський, Д.І. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
635
В68


    Володарська, Анастасія Тимофіївна.
    Зелені овочеві культури [] / А. Т. Володарська, М. О. Скляревський. - К. : Урожай, 1992. - 141 с. : рис. - Л-ра: с. 140. - ISBN 5-337-01098-0 : 28.00 крб
УДК
ББК 42.34
Рубрики: Овочі--Вирощування--Агротехніка--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
технологія виробництва -- технология производства -- салат -- крес-салат -- кресс-салат -- цибуля-батун -- лук-батун -- огіркова трава -- огуречная трава -- шпинат -- селера -- сельдерей -- петрушка -- кріп -- укроп -- острогін -- эстрагон
Анотація: Наведено класифікацію, бологічні особливості, хімічний склад і поживну цінність, технологію виробництва салатних, шпинатних, пряносмакових рослин.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Скляревський, Михайло Олексійович
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

3.
658.5(477)(075)
О-64


   
    Організація виробництва [] : навч. посібник / В. О. Онищенко [та ін.]. - К. : Лібра, 2003. - 335 с. : табл. - Л-ра: с.335. - ISBN 966-7035-59-Х : 36.00 грн
УДК
ББК 65.9(4Укр)290-80я73
Рубрики: Виробництво--Організація--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
виробнича діяльність -- производственная деятельность -- управління -- управление -- підприємництво -- предпринимательство -- раціоналізація -- рационализация -- винахідництво -- изобретательство -- планування нової продукції -- планирование новой продукции -- технологія виробництва -- технология производства -- типи виробництва -- типы производства -- управление качеством продукции -- управління якістю продукції
Анотація: Розглядається організація виробничого процесу, основи організації сучасних систем забезпечення якості продукції, виробничої інфраструктури та інші питання діяльності промислових підприємств.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Онищенко, Володимир Олександрович; Редкін, Олександр Васильович; Старовірець , Анатолій Степанович; Чевганова, Віра Яківна
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

4.
625.853
Д69


   
    Дорожный теплый асфальтобетон [] : учеб. пособие для вузов по спец. "Автомоб. дороги" / И. В. Королев [и др.]. - 2-е изд., испр. и доп. - Киев : Вища шк. Голов. изд-во, 1984. - 200 с. : рис., табл. - Прил.: с. 191-194. - Лит.: с. 195-197. - 0.60 р.
УДК
ББК 39.311-033
Рубрики: Асфальтобетони--Застосування--Навчальні видання для вищої школи
   Бітумінозні матеріали та вироби--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
структура асфальтобетону -- битум в асфальтобетоне -- бітум в асфальтобетоні -- прочность асфальтобетона -- міцність асфальтобетону -- износостойкость -- зносостійкість -- долговечность асфальтобетона -- довговічність асфальтобетону -- технология производства -- технологія виробництва -- применение асфальтобетона -- застосування асфальтобетону
Анотація: Обобщены материалы исследований структуры, структурообразования, структуро-механические свойства теплого асфальтобетона.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Королев, Игорь Васильевич; Агеева, Елена Николаевна; Головко, Владимир Андреевич; Фоменко, Галина Романовна
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
636.2.053
З-43


    Зверев, Олександр Іванович.
    Виробництво і використання замінників незбираного молока в годівлі телят [] / О. І. Зверев, Е. М. Галай, Б. Г. Хмарський. - К. : Урожай, 1986. - 79 с. : рис., табл. - 0.15 р.
УДК
ББК 46.0-4
Рубрики: Телята--Годування--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
телята молочного періоду -- телята молочного периода -- фізіологічні особливості травлення -- физиологические особенности пищеварения -- потреба в поживних речовинах -- потребность в питательных веществах -- замінники незбираного молока -- заменители цельного молока -- технологія виробництва -- технология производства -- рецепти замінників -- рецепты заменителей
Анотація: Викладено технологічні схеми приготування замінників незбираного молока з фізіологічним обгрунтуванням прийнятності компонентів для телят.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Галай, Емалія Максимівна; Хмарський, Борис Григорович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
641.51/54
Р78


    Ростовский, Владимир Сергеевич.
    Технология производства продукции общественного питания [] : общая часть : учебник / В. С. Ростовский. - Киев : Выща шк., 1991. - 200 с. : рис., табл. - Лит.: с. 196-197. - ISBN 5-11-002014-0 : 2.20 р.
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- громадське харчування -- технологія виробництва -- технология производства -- характеристика мясных продуктов -- характеристика м'ясних продуктів
Анотація: Изложены теоретические основы кулинарной обработки пищевых продуктов и ее влияние на их пищевую ценность, дана характеристика технологических процессов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
АБ (1), ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: АБ (1), ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

7.


    Ладыгина, Ольга.
    Бальзам на сердце [] / Ольга Ладыгина // Вокруг света. - 2020. - N 10. - С. 80-89
Рубрики: Оцет--Виробництво--Італія
Кл.слова (ненормовані):
бальзамический уксус -- бальзамічний оцет -- рецептура -- технология производства -- технологія виробництва

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)