Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=утилізація харчових відходів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
504:613.2(075.8)
З-33


    Запольський, Анатолій Кирилович.
    Екологізація харчових виробництв [] : підручник / А. К. Запольський, А. І. Українець. - Київ : Вища школа, 2005. - 423 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - Предм. покажч.: с. 420-423. - ISBN 966-642-294-8 : 34.00 грн, 036.50 грн, 038.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Гігієна харчування--Навчальні видання для вищої школи
   Безпека харчування--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
елементи їжі -- раціональне харчуванняя -- екологічна безпечність продуктів харчування -- екологічна експертиза -- еколого-економічне управління підприємством -- оптимізація технологічних процесів -- екологічний інжиніринг -- промислові забруднення -- комплексна переробка харчової сировини -- утилізація харчових відходів -- вода в харчовій промисловості -- "зелена" модернізація харчового підприємства -- екологічна упаковка -- енергозбереження виробництва
Анотація: Питання екологізації харчових виробництв, характеристика харчових продуктів та принципи раціонального харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Українець, Анатолій Іванович
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
663.543(477)
С76


   
    Стан поводження з харчовими відходами в Україні [] / [Всеукр. еколог. ліга, Центр еколог. освіти та інформації ; редкол.: Тимочко Т. В. (голов. ред.) та ін.]. - Київ : СТ-Друк, 2020. - 27, [1] с. : рис. - (Бібліотека Всеукраїнської екологічної ліги) (Стан навколишнього середовища ; № 5 (197)). - Літ. в кінці ст. - 10.00 грн
УДК
ББК 36.819(4УКР)
Рубрики: Харчові продукти--Відходи--Переробка--Україна--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
харчові відходи -- втрати продуктів харчування -- склад харчових відходів -- утилізація харчових відходів -- органічні відходи -- переробка продуктів сільськогосподарського виробництва -- біотехнологія переробки відходів
Анотація: Комплекси робіт з санітарної очистки, спрямованих на поліпшення санітарно-епідеміологічного стану території України за рахунок впровадження сучасних високоефективних методів та засобів збирання, вивезення, переробки та утилізації.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Тимочко, Т. В. \ред.\; Вадзюк, С. Н. \ред.\; Грицан, Ю. І. \ред.\; Лукаш, О. В. \ред.\; Всеукраїнська екологічна ліга; Центр екологічної освіти та інформації
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)