Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=харчова цінність грибів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
635.8
Д81


    Дудка, Ирина Александровна.
    Грибы: путеводитель по выставке [] / И. А. Дудка, С. П. Вассер. - К. : Наукова думка, 1982. - 186 с. : ил. - (Научно-популярная литература). - Лит.: с. 160. - 0.70 р.
УДК
ББК 42.349
Рубрики: Гриби--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
характеристика грибов -- характеристика грибів -- пищевая ценность грибов -- харчова цінність грибів -- съедобные грибы -- їстівні гриби -- условно съедобные грибы -- умовно їстівні гриби -- несъедобные грибы -- неїстівні гриби -- ядовитые грибы -- отруйні гриби -- переработка грибов -- переробка грибів -- грибные блюда -- грибні страви
Анотація: Характеристика, экология, распространение съедобных и ядовитых грибов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Вассер, Соломон Павлович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
42.349
З-58


    Зерова, Марія Яківна.
    Їстівні та отруйні гриби Карпатських лісів [] / М. Я. Зерова, С. П. Вассер. - Ужгород : Карпати, 1972. - 128 с. : іл. - Алф. покажч.: с. 121-125. - Літ.: с. 126-127. - 0.53 р.
"Видання доступне в електронній формі"
ББК 42.349
Рубрики: Гриби--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
характеристика грибів -- характеристика грибов -- шапинкові гриби -- шляпочные грибы -- харчова цінність грибів -- пищевая ценность грибов -- їстівні гриби -- съедобные грибы -- умовно їстівні гриби -- условно съедобные грибы -- неїстівні гриби -- несъедобные грибы -- отруйні гриби -- ядовитые грибы -- заготівля грибів -- заготовка грибов -- використання грибів -- использование грибов
Анотація: Поширення, час та способи збирання, заготівля і використання грибів.

Перейти к внешнему ресурсу: "Перегляд видання із глобальної мережі",
Перейти к внешнему ресурсу: "Перегляд видання з локальної мережі"
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Вассер, Соломон Павлович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
42.349
Д81


    Дудка, Ирина Александровна.
    Грибы: путеводитель по выставке [] / И. А. Дудка, С. П. Вассер. - 2-е изд., испр. и доп. - Киев : Наук. думка, 1988. - 209 с. : фото.цв. - Лит.: с. 128. - ISBN 5-12-000332-X : 0.75 р.
ББК 42.349 + 28.591.4
Рубрики: Гриби--Характеристики--Популярні видання
   Гриби--Виставки--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
биохимия грибов -- біохімія грибів -- прищевая ценность грибов -- харчова цінність грибів -- ядовитые грибы -- ядовиті гриби -- организация выставок грибов -- організація виставок грибів -- съедобные грибы -- їстівні гриби -- переработка грибов -- переробка грибів -- грибные блюда -- грибні страви
Анотація: Путеводитель не только вводит в разнообразный и необычно интересный мир царства грибов, среди которых немало ценных съедобных, дереворазрушающих, ядовитых и др., но и знакомит с методикой организации таких выставок.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Вассер, Соломон Павлович
Примірників всього: 2
ВВ (1), ЧЗ (1)
Свободны: ВВ (1), ЧЗ (1)
Знайти схожі

4.
635.8(035)
В19


    Вассер, Соломон Павлович.
    Съедобные и ядовитые грибы Карпат [] : справочник / С. П. Вассер ; [фотоил. Г. В. Шимберга]. - Ужгород : Карпати, 1990. - 204, [4] с. : ил. - Лит.: с. 194. - Указ. назв.: с. 195-205. - ISBN 5-7757-0318-9 : 5.00 грн
УДК
ББК 42.349я2
Рубрики: Гриби--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
характеристика грибов -- характеристика грибів -- съедобные грибы -- їстивні гриби -- ядовитые грибы -- ядовиті гриби -- пищевая ценность грибов -- харчова цінність грибів -- переработка грибов -- переробка грибів -- использование грибов -- використання грибів
Анотація: Описаны более 200 съедобных и ядовитых грибов, произрастающих на территории Украинских Карпат, способы их переработки, рецепты приготовления грибных блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шимберг, Г. В. \фот.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
36.961
Ж85


    Жук, Юрий Тимофеевич.
    Консервирование и хранение грибов. Биохимические основы [] / Ю. Т. Жук. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1982. - 142 с. : рис., табл. - Лит.: с. 138-142. - 0.45 р.
ББК 36.961
Рубрики: Гриби--Консервування--Зберігання--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
грибы -- консервирование -- хранение -- строение грибов -- будова грибів -- пищевая ценность грибов -- харчова цінність грибів -- сушка грибов -- сушіння грибів -- технология соления грибов -- технологія соління грибів -- маринование грибов -- маринування грибів -- сортировка грибного сырья -- сортування грибної сировини -- натуральные грибные консервы -- натуральні грибні консерви
Анотація: Приведены сведения о строении и пищевой ценности грибов, об изменении состава плодов тел в период роста и после отделения от мицелия.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)