Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=хімічний склад м'яса<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
636.2
К59


    Козир, Володимир Семенович.
    Формування м'ясної продуктивності великої рогатої худоби [] / В. С. Козир. - К. : Урожай, 1992. - 126 с. : табл. - Бібліогр.: с. 124-125. - ISBN 5-337-01051-4 : 2.35 р.
УДК
ББК 46.0
Рубрики: Велика рогата худоба--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
інтенсифікація виробництва яловичини -- интенсификация производства говядины -- динаміка живої маси бичків -- динамика живой массы быков -- витрати кормів на продукцію -- разходы кормов на продукцию -- клінічні показники -- клинические показатели -- гематологічні показники -- гематологические показатели -- хімічний склад м'яса -- химический состав мяса -- економічна ефективність вирощування бичків -- экономическая эффективность выращивания быков
Анотація: Викладено закономірності формування м'ясної продуктивності молочних, м'ясних, комбінованих порід худоби та їхніх помісей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
619:616.98
Д19


    Даньшина, Мария Степановна.
    Что следует знать о мясе [] / М. С. Даньшина, Н. С. Даньшин, Э. Н. Дик ; отв. ред. И. С. Загаевский. - 2-е изд., доп. - Кишинев : Штиинца, 1989. - 142 с. : ил. - Лит.: с. 139-140. - ISBN 5-376-00221-7 : 0.30 р.
УДК
ББК 48.73 + 36.92
Рубрики: Ветеринарія--Популярні видання
   М'ясні продукти--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
структура м'яса -- структура мяса -- класифікація м'яса -- классификация мяса -- хімічний склад м'яса -- химический состав мяса -- зберігання м'яса -- хранение мяса -- консервування м'яса -- консервирование мяса -- ветеринарно-санітарна експертиза -- ветеринарно-санитарная экспертиза -- хвороби тварини і людини -- болезни животных и человека
Анотація: Свойства мяса, инфекционные и инвазионные заболевания животных, передающиеся человеку.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Даньшин, Николай Сергеевич; Дик, Эмма Николаевна; Загаевский, И. С. \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
619:614.9
О-75


   
    Основи ветеринарно-санітарної експертизи [] / [О. Г. Осташевський та ін.]. - 2-ге вид., переробл. - К. : Урожай, 1971. - 134 с. : рис. - (Бібліотека ветеринарного фельдшера). - 0.46 р.
УДК
ББК 48.1
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
ветеринарне обслуговування приймання тварин -- ветеринарное обслуживание приемки животных -- морфологічний склад м’яса -- морфологический состав мяса -- хімічний склад м'яса -- химический состав мяса -- експертиза консервованих м’ясних продуктів -- экспертиза консервированных мясных продуктов -- гігієна первинної обробки молока -- гигена первичной обработки молока -- ветеринарно-санітарна експертиза м’яса -- ветеринарно-санитарная экспертиза мяса -- ветеринарно-санітарна експертиза яєць -- ветеринарно-саиитарная экспертиза яиц -- ветеринарно-санітарна експертиза молока -- ветеринарно-санитарная экспертиза молока
Анотація: Описані методи визначення ветеринарно-санітарної доброякісності продуктів тваринництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Осташевський, О. Г.; Образцов, В. П.; Пустовар, Я. П.; Котенко, І. І.
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
637.5.03
Я66


    Янчева, Марина Олександрівна.
    Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [] : навч. посіб. / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - Київ : Центр учбов. літ., 2017. - 303, [1] с. : табл., схеми, мал. - Предм. покажч.: с. 299-302. - Літ.: с. 303. - ISBN 978-966-364-765-4 : 164.00 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясо--Фізико-хімічна біологія--Навчальні видання для вищої школи
   М'ясні продукти--Біохімія--Властивості--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо сільськогосподарських тварин -- біохімія м'язової тканини -- біохімія сполучних тканин -- біохімія крові -- біохімія нервової тканини -- біохімія внутрішніх органів -- біохімія ендокринних залоз -- біохімія яйця -- зміни біохімічних властивостей -- фізичні властивості м'яса -- хімічний склад м'яса -- біологічна цінність м'яса
Анотація: Фізіологічні функції, будова, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пешук, Людмила Василівна; Дроменко, Олена Борисівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
48.17я73
П69


   
    Практикум по ветеринарно-санитарной экспертизе с основами технологии продуктов животноводства [] : учеб. пособие / [В. А. Макаров и др.] ; под ред. В. А. Макарова. - Москва : Агропромиздат, 1987. - 271 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на зворті тит.арк. - Прил.: с. 263-267. - 0.85 р.
ББК 48.17я73
Рубрики: Ветеринарна санітарія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
ветеринарная санитария -- химический состав мяса -- хімічний склад м'яса -- бактериологическое исследование мяса -- бактерологічне дослідження м'яса -- определение мяса больных животных -- визначення м'яса хворих тварин -- исследование мяса на цистицеркоз -- дослідження м'яса на цистицеркоз -- определение металлических ядов -- визначення металічних отрут -- определение содержания нитритов -- визначення вмісту нітрітів -- ветеринарная экспертиза колбасных изделий -- ветеринарна експертиза ковбасних виробів -- ветеринарная экспертиза животных жиров -- ветеринарна експертиза тваринних жирів -- ветеринарная экспертиза яиц -- ветеринарна експертиза яєць -- ветеринарное исследование рыбы -- ветеринарне дослідження риби -- экспертиза растительных масел -- експертиза рослинних масел -- ветеринарная экспертиза меда -- ветеринарна експертиза меду
Анотація: Методы определения доброкачественности мяса, а также ветеринарной экспертизы его при болезнях животных. Способы оценки жиров, яиц, рыбы и меда.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Макаров, Владимир Алексеевич; Боровков, Михаил Федорович; Ермолаев, Александр Павлович; Кособрюхов, Александр Николаевич; Рудь, Иван Антонович; Макаров, Владимир Алексеевич \ред.\
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)