Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=крупы<.>
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.
664.7(075)
З-41


   
    Зберігання і технологія сільськогосподарських продуктів [] : навч. посібник для студ. вищ. с.-г. навч. закладів / Б. В. Лесик [та ін.] ; за ред. Б. В. Лесика. - 2-ге вид., перероб. й допов. - К. : Вища школа, 1980. - 415 с. : рис., табл. - Дод.: с. 406-410. - 0.90 руб.
УДК
ББК 36.91я73
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Зберігання--Навчальні видання для вищої школи
   Сільськогосподарська продукція--Технологія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
нормування якості сільгосппродуктів -- нормирование качества сельхозпродуктов -- стандартизація сільгосппродуктів -- стандартизация сельхозпродуктов -- зберігання продуктів -- хранение продуктов -- хімічний склад зерна та насіння -- химический состав зерна и семян -- показники якості зерна і насіння -- показатели качества зерна и семян -- консистенція ендосперму -- консистенция эндосперма -- борошномельна оцінка зерна -- мукомольная оценка зерна -- хлібопекарська оцінка зерна -- хлебопекарская оценка зерна -- характеристика зернових мас -- характеристика зерновых масс -- строки зберігання зерна -- сроки хранения зерна -- післязбиральне достигання зерна -- послеуборочное дозревание зерна -- режими та способи зберігання зернових мас -- режимы и способы хранения зерновых масс -- переробка зерна на борошно -- переработка зерна на муку -- переробка зерна на крупи -- переработка зерна на крупы -- основи хлібопечення -- основы хлебопечения -- технологія виробництва комбікормів -- технология производства комбикормов -- технологія виробництва трав'яного борошна -- технология производства травяной муки -- зберігання цукрових буряків -- хранение сахарной свеклы -- цукробурякове виробництво -- сахаросвекольное производство -- дифузійний сік -- диффузионный сок -- кристалізація цукру -- кристализация сахара -- зберігання олійних культур -- хранение масличных культур -- переробка олійних культур -- переработка масличных культур -- зберігання овочів -- хранение овощей -- консервування плодоовочевих -- консервирование плодоовощных -- маринування -- маринование -- сушіння -- сушка -- виробництво соків -- производство соков -- плодово-ягідне виноробство -- плодово-ягодное виноделие -- виробництво крохмалю -- производство крахмала -- обробка луб'яних культур -- обработка лубяных культур -- обробка тютюну і махорки -- обработка табака и махорки -- зберігання і обробка хмелю -- хранение и обработка хмеля
Анотація: Принципи стандартизації якості сільськогосподарської продукції, теорія та практика її зберігання та переробки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лесик, Борис Васильович; Трисвятський, Лев Олексійович; Снежко, Володимир Лаврентійович; Сабуров, Микола Володимирович; Лесик, Борис Васильович \ред.\
Примірників всього: 3
ВВ (2), ЧЗ (1)
Свободны: ВВ (2), ЧЗ (1)
Знайти схожі

2.
641.55(083.12)
Б71


   
    Блюда быстрого приготовления [] / [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Х. : Фолио, 2006. - 319 с. - (Кулинарная коллекция). - ISBN 966-03-3251-3 : 9.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашня кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашние заготовки -- домашні заготовки -- первые блюда -- перші страви -- молочные блюда -- молочні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- соусы -- соуси -- овощные блюда -- овочеві страви -- блюда из крупы -- страви з крупи -- мучные блюда -- борошняні страви -- десерты -- десерти -- блюда для микроволновой печи -- страви для мікрохвильової печі -- бутерброди -- бутерброды -- рибні страви -- рыбные блюда -- грибні страви -- грибные блюда -- блюда із морскьких продуктів -- блюда из морских продуктов
Анотація: Изложены секреты скоростного метода приготовления пищи, представлено около 1000 рецептов, используя которые вы сможете без особых усилий приготовить обед.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Киркач - Осипова, Л.Д. \худож.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
664.7
К 18


    Каминский, Валерий Дмитриевич.
    Производство крупы [] / В. Д. Каминский, Н. В. Остапчук. - Киев : Урожай, 1992. - 64 с. : рис., табл. - ISBN 5-337-01132-4 : 0.55 крб
УДК
ББК 36.823.1
Рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва--Крупи--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ассортимент круп -- асортимент круп -- установки гидросепарирования зерна -- установки гідросепарування зерна -- пропариватель зерна -- пропарювач зерна -- утилизация вторичного пара -- утилізація вторинного пару -- переработка гречихи -- переробка гречихи -- переработка проса -- переробка проса -- производство гречневой крупы -- виробництво гречаної крупи -- качество крупы -- якість крупи -- обработка отходов зерна -- обробка відходів зерна
Анотація: Описаны технологические схемы переработки зерна крупных культур, основанные на использовании принципов гидросепарирования и гидротермической обработки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Остапчук, Николай Васильевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
664.7(075)
М 48


    Мельников, Евгений Михайлович.
    Технология крупяного производства [] : учеб. пособие / Е. М. Мельников. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 207 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - Прил.: с. 202-203. - Лит.: с. 204. - ISBN 5-10-000540-8 : 0.55 р.
УДК
ББК 36.823я723
Рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва--Крупи--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
гидротермическая обработка зерна -- гідротермічна обробка зерна -- переработка зерна в крупу -- переробка зерна в крупу -- крупы из проса -- крупа із проса -- гречиха -- гречневая крупа -- крупа из риса -- крупа із рису -- крупа из овса -- крупа із вівса -- ячменная крупа -- крупа із ячменю -- пшеничная крупа -- крупа із пшениці -- гороховая крупа -- крупа із гороху -- кукурузная крупа -- крупа із кукурудзи -- крупы повышенной питательной ценности -- крупи підвищеної поживної якості -- побочные продукты крупяного производства -- побічні продукти круп'яного виробництва
Анотація: Рассмотрены вопросы технологии производства крупы, сведения о материальном балансе технологического процесса, использование побочных продуктов крупяного производства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
664.71(075)
М 52


    Мерко, Иван Тимофеевич.
    Технология мукомольного и крупяного производства [] : учеб. пособие / И. Т. Мерко. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 288 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений). - Лит.: с. 286. - 0.85 р.
УДК
ББК 36.82я73
Рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва--Технологія--Навчальні видання для підвищення кваліфікації
   
Кл.слова (ненормовані):
технологические свойства муки -- технологічні властивості борошна -- сепарирование зерна -- сепарування зерна -- измельчение зерновых продуктов -- подрібнення зернових продуктів -- шелушение зерна -- лущення зерна -- воднотепловая обработка зерна -- водно-теплова обробка зерна -- виды помолов -- види помелів -- технология производства муки -- технологія виробництва борошна -- ассортимент крупы -- асортимент крупи -- технология производства крупы -- технологія виробництва крупи -- макаронная мука -- макаронне борошно
Анотація: Описаны основные этапы производства муки и крупы, приведены схемы различных помолов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
664.72(031)
О-22


   
    Оборудование для производства муки и крупы [] : справочник / [А. Б. Демский и др. ; ред. Б. Ф. Дубинин]. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 351 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 341-346. - ISBN 5-10-000505-X : 1.60 р.
УДК
ББК 36.82-5
Рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва--Обладнання--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
воздушные сепараторы -- повітряні сепаратори -- пневматические сепараторы -- пневматичні сепаратори -- зерновые сепараторы -- зернові сепаратори -- триеры -- трієри -- обоечные машины -- оббивальні машини -- щеточные машины -- щіткові машини -- энтолейторы -- ентолейтори -- камнеотделительные машины -- каменевіддільні машини -- концентраторы -- концентратори -- пневмосортировальные столы -- пневматичні сортувальні столи -- увлажнительные машины -- зволожувальні машини -- моечные машины -- мийні машини -- вальцовые станки -- вальцові верстати -- деташер -- вымольные машины -- вимолочувальні машини -- шелушильные машины -- лущильні машини -- рассевы -- розсіви -- зерносушилки -- зерносушарки -- весовые дозаторы -- вагові дозатори -- весовыбойные машины -- ваговибійні машини -- фасовочно-упаковочные машины -- фасувально-пакувальні машини
Анотація: Приведены справочные сведения о технологическом и зерносушильном оборудовании, весовых дозаторах, автоматах и линиях для фасовки и упаковки хлебопродуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Демский, Альберт Брониславович; Борискин, Михаил Андреевич; Тамаров, Евгений Владимирович; Чернолихов, Анатолий Сергеевич; Дубинин, Б. Ф. \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
664.7+636.085.55(076)
П 69


   
    Практикум по технологии муки, крупы и комбикормов [] : учеб. пособие / [Г. А. Егоров и др.]. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 208 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-10-000518-1 : 0.60 р.
УДК
ББК 36.82я73
Рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва--Технологія--Практикум--Навчальні видання для підвищення кваліфікації
   Комбікормове виробництво--Технологія--Практикум--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
мукомольное производство -- борошномельне виробництво -- крупяное производство -- круп'яне виробництво -- комбікормовое производство -- комбикормовое производство -- лабораторні роботи -- лабораторные работы
Анотація: Приведены лабораторные работы по мукомольному, крупяному и комбикормовому производству.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Егоров, Глеб Александрович; Линниченко, Валерий Трофимович; Мельников, Евгений Михайлович; Петренко, Тамара Павловна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
664.6/.7:658.562(075.8)
Т 60


    Торжинская, Лидия Романовна.
    Технохимический контроль хлебопродуктов [] : учебник для вузов / Л. Р. Торжинская, В. А. Яковенко. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 309 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений). - Прил.: с. 386-394. - Лит.: с. 395. - Предм. указ.: с. 396-397. - 1.10 р.
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібні вироби--Технічний контроль--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
производственно-технологическая лаборатория -- виробничо-технологічна лабораторія -- очистка зерна -- очищення зерна -- вентилирование зерна -- вентилювання зерна -- обработка семян -- обробка насіння -- качество муки -- якость борошна -- баланс помола -- качество крупы -- якость крупи -- качество комбикормов -- якость комбікормів -- стандартизация продукции -- стандартизація продукції -- государственная хлебная инспекция -- державна хлібна інспекція
Анотація: Освещены вопросы организации технохимического контроля, стандартизации и качества хлебной продукции.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Яковенко, Валентин Арсентьевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
36.97
Т38


   
    Технология крупяных концентратов [] / [В. Н. Гуляев и др.] ; под ред. В. Н. Гуляева. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 200 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 192-198. - Лит.: с. 199. - ISBN 5-10-000898-9 : 0.75 р.
ББК 36.97
Рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва--Крупи--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
мукомольно-крупяные производства -- крупы -- нетрадиционные виды крупяного сырья -- нетрадиційні види круп'яної сировини -- жиры -- жири -- пищевые добавки -- харчові добавки -- варено-сушеные крупы -- варено-сушені крупи -- сушеное мясо -- сушене м'ясо -- концентраты первых блюд -- концентрати перших страв -- концентраты вторых блюд -- концентрати других страв -- пюреобразные концентраты -- пюреподібні концентрати -- упаковочные материалы -- пакувальні матеріали
Анотація: Изложены сведения о значении крупяных концентратов в рационе питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гуляев, Валентин Николаевич; Захаренко, Татьяна Сергеевна; Кондратьев, Владимир Иванович; Роенко, Татьяна Федоровна; Гуляев, Валентин Николаевич \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)