Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=добавки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 169
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.
661.185:502.65.003
Д 38


   
    Детергенти сучасності: технологія виробництва, екологія, економіка використання [] / В. А. Бурлака [та ін ] ; за ред. В. А. Бурлаки, І. А. Грабара. - Житомир : ЖІТІ, 2004. - 745 с. : табл., рис. - Бібліогр. в кінці глав. - Дод.: с.736-745. - ISBN 966-683-072-8 : 47.74 грн, 50.00 грн
УДК
ББК 35-9
Рубрики: Мінерали--Використання--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мінеральні добавки -- минеральные добавки -- екологія природних детергентів -- экология природных детергентов -- алуніти та цеоліти -- алуниты и цеолиты -- детергенти в народному господарстві -- детергенты в народном хозяйстве -- детергенти (мінерали) у тваринництві та птахівництві -- детергенты (минералы) в животноводстве и птицеводстве -- екологія харчових продуктів -- экология пищевых продуктов -- місцеві видання -- местные издания
Анотація: Проблеми переробки, значення детергентів у різних галузях народного господарства. Екологічні та економічні моменти іх використання у землеробстві та тваринництві.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Бурлака, В. А.; Руденко, Г. Б.; Грабар, І. Г.; Біба, А. Д.; Бурлака, В. А. \ред.\; Грабар, І. Г. \ред.\; Бакка, М. Т. \рец.\; Столярчук, П. Л. \рец.\
Примірників всього: 4
ВВ (1), ФОНД (3)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (3)
Знайти схожі

2.
664.8.047
С 53


    Снежкин, Ю. Ф.
    Энергосберегающие теплотехнологии производства пищевых порошков из вторичных сырьевых ресурсов [] / Ю. Ф. Снежкин, Л. А. Боряк, А. А. Хавин ; рeд. А. А. Долинский. - К. : Наукова думка, 2004. - 227 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 215-225. - ISBN 966-00-0158-4 : 032.10 грн
УДК
ББК 36.816
Рубрики: Харчова промисловість--Ресурсозберігаючі технології
   
Кл.слова (ненормовані):
вторинні сировинні ресурси -- вторичные сырьесые ресурсы -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчові порошки -- пищевые порошки
Анотація: Наведено хімічний склад вихідної сировини та порошків, закономірності процесів теплообміну під час сушіння, подріблення висушеної сировини та розсівання порошку з прикладами використання їх у виробах ,<кондитерських>, <хлібобулочних>, <м'ясомолочних><підприємств> і у <громадському харчуванні>.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Боряк, Л.А.; Хавин, А.А.; Долинский, А.А. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
613.26(075)
П 56


    Пономарьов, Петро Хомович.
    Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [] : навч. посіб. / П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман. - Київ : Лібра, 1999. - 272 с. : рис., табл. - Літ.: с. 268-270. - ISBN 966-7035-31-X : 14.50 грн
УДК
ББК 51.535я7
Рубрики: Продовольча безпека--Забрунення--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
забруднення нітратами -- забруднення пестицидами -- радіаційне забруднення -- радіаційна обробка продуктів харчування -- забруднення важкими металами -- антибіотики в харчових продуктах -- харчові добавки -- гормональні препарати -- збалансоване харчування -- адекватне харчування
Анотація: Джерела забрудненості та поради щодо зменшення у навколишньому середовищі, харчових продуктах і продовольчій сировині нітратів, радіонуклідів, пестицидів, важких металів, антибіотиків, гормонів, консервантів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сирохман, Іван Васильович
Примірників всього: 3
ВВ (2), ВСМЛ (1)
Свободны: ВВ (2), ВСМЛ (1)
Знайти схожі

4.
28.081я73
К49


    Клименко, Микола Олександрович.
    Метрологія, стандартизація і сертифікація в екології [] : підручник / М. О. Клименко, П. М. Скрипчук. - Київ : Академія, 2006. - 368 с. : рис., табл. - (Альма-матер). - Дод.: с. 346-360. - Літ.: с. 361-362. - Слов.: с. 363-366. - ISBN 966-580-212-7 : 28.00 грн, 25.50 грн, 27.00 грн
УДК
ББК 28.081я73
Рубрики: Екологія--Навчальні видання для вищої школи
   Метрологія--Стандартизація--Сертифікація--Навчальні видання для вищої школи

Кл.слова (ненормовані):
фізичні величини -- вимірювальна техніка -- метрологія атмосфери -- проби повітря -- біоіндикація -- якість води -- проби води -- якість грунту -- проби грунту -- вимірювання рівня радіації -- радіонукліди -- маркування товарів -- штрихове кодування -- харчові добавки -- екологічний менеджмент -- менеджмент якості
Анотація: Загальні засади метрології, стандартизації, сертифікації, особливості їх практичного використання в природоохоронній діяльності та подоланні екологічних проблем.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Скрипчук, Петро Михайлович
Примірників всього: 5
ЧЗ (2), ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ЧЗ (2), ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
664.6(075.8)
С 40


    Сирохман, І. В.
    Якість і безпечність зерноборошняних продуктів [] : навч. посібник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова . - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 384 с. : табл. - Бібліогр.: с. 363-381. - ISBN 966-364-359-9 : 045.00 грн, 041.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Якість продуктів--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
якість проодуктів харчування -- забруднення харчових продуктів -- безпечність споживання зернових продуктів -- шляхи підвищення якості зерна -- харчові добавки -- споживні властивості хлібобулочних виробів -- мікробіологічна безпека -- стабілізування якості хліба
Анотація: Розглянуто вплив різних чинників на якість і безпечність зерна, борошна, крупів, хлібобулочних і макаронних виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Лозова, Т.М.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
613.2(075)
Е 45


   
    Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування [] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Т. М. Димань, М. М. Барановський, Г. О. Білявський та ін. ; за ред. Т. М. Димань. - Київ : Лібра, 2006. - 304 с. : табл., рис. - Бібліогр. в кінці розд. . - ISBN 966-7035-77-8 : 45.50 грн, 054.00 грн, 50.00 грн
УДК
ББК 51.23я73 + 28.08я73
Рубрики: Гігіена харчування--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
продовольча безпека -- продовольственная безопасность -- раціональне харчування -- рациональное питание -- гигиена питания -- фізіологія харчування -- физиология питания -- українська кухня -- украинская кухня -- вегетарианство -- вегетаріанство -- лікувальне голодування -- лечебное голодание -- роздільне харчування -- раздельное питание -- дитяче харчування -- детское питание -- харчовий раціон -- рацион питания -- зберігання харчової продукції -- хранение продуктов питания -- ідентифікація харчової продукції -- идентификация пищевой продукции -- дослідження харчових продуктів -- исследование пищевых продуктов -- харчові добавки -- пищевые добавки -- модифікованиі продукти -- модифицированные продукты -- харчові інфекції -- пищевые инфекции -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- гельмінтози -- гельминтозы -- биологически активные добавки -- біологічно активні добавки -- радіозахисне харчування -- радиактивное питание -- детоксикація організму -- детоксикация организма
Анотація: Концептуальні та практичні аспекти екотрофології - нової для нашої країни науки, теоретичний каркас якої тільки формується. Особливу увагу приділено екологічним проблемам харчування, розкрито санітарно-гігієнічне значення їжі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Барановський, М.М.; Білявський, Г.О.; Власенко, О.В.; Мороз, Л.В.; Димань, Т.М. \ред.\
Примірників всього: 4
БГ (1), ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: БГ (1), ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

7.
664.87(075)
Д 66


    Домарецький, В. А.
    Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини [] : підручник / В. А. Домарецький, В. Л. Прибильський, М. Г. Михайлов ; за ред. В. А. Домарецького. - Вінниця : Нова Книга, 2005. - 408 с. : рис., табл. - Літ.: с. 401. - ISBN 966-8609-02-6 : 75.00 грн, 81.00 грн
УДК
ББК 36.877я73
Рубрики: Безалкогольні напої--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
антиоксиданти -- біологічно активні добавки -- здоровий спосіб життя -- солодові екстракти -- екстракти лікарських рослин -- ферментовані безалкогольні напої -- безалкогольні напої -- алкогольні напої -- ароматні спирти -- морси -- спиртовані соки -- технологія соків -- екологія виробництва екстрактів -- економіка безалкогольної промисловості
Анотація: Виробництво солоду, екстратів із лікарських рослин, безалкогольних та алкогольних напоїв, соків тощо.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Прибильський, В. Л.; Михайлов, М. Г.; Домарецький, В. А. \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

8.
636.084(075.8)
Є 30


    Єгоров, Б. В.
    Технологія виробництва преміксів [] : навч. посібник / Б. В. Єгоров, О. І. Шаповаленко, А. В. Макаринська. - К. : Центр учбов. л-ри, 2007. - 287 с. : табл., рис. - Л-ра: с. 257-259. - ISBN 978-966-364-493-6 : 042.00 грн, 52.00 грн
УДК
ББК 45.4я73
Рубрики: Сільськогосподарські тварини--Корми--Навчальні видання для вищої школи
   Кормовиробництво--Україна--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
премікси -- премиксы -- білково-вітамінні добавки -- белково-витаминные добавки -- виробництво преміксів -- производство премиксов -- комбікорми -- комбикормы -- використання преміксів -- использование премиксов
Анотація: Проаналізовано рецептуру преміксів, наведено їхню класіфікацію, порядок розрахунку рецептів та наукові основи виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Шаповаленко, О.І.; Макаринська, А.В.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

9.
613.2
В80


   
    Вплив харчування на здоров'я людини [] : підручник [для курсантів, слухачів та студ. вищ. навч. закл. України ІІІ-ІV рівнів акредитації] / Пішак В. П. [та ін.] ; за ред. Радька М. М. - Чернівці : Книги-XXI, 2006. - 500 с. : табл. - Л-ра: с. 408. - Дод.: с. 409-499. - ISBN 966-8653-45-9 : 50.00 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Харчування--Вплив на організм--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи

Кл.слова (ненормовані):
питание -- функції їжі -- функции питания -- збалансоване харчування -- сбалансированное питание -- поживні речовини -- полезные вещества -- харчування дітей -- питание детей -- забруднення продуктів харчування -- загрязнение продуктов питания -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- фальсифікації харчової продукції -- фальсификации пищевых продуктов -- санитарная экспертиза пищевых продуктов -- санітарна експертиза харчової продукції -- дослідження харчових продуктів -- исследование пищевых продуктов -- гігієнічний контроль продуктів -- гигиенический контроль продуктов -- білки -- белки -- амінокислоти -- аминокислоты -- ліпіди -- липиды -- холестерин -- вуглеводи -- углеводы -- харчові волокна -- пищевые волокна -- цукор -- сахар -- водорозчинні вітаміни -- водорастворимые витамины -- жиророзчинні вітаміни -- жирорастворимые витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- мікроелементи (біол.) -- микроэлементы (биол.) -- вода -- питний режим -- питьевой режим -- правила харчування -- правила питания -- травна система -- пищеварительная система -- обмін речовин у дітей -- обмен веществ у детей -- забруднення нітратами -- загрязнение нитратами -- радіаційна обробка продуктів харчування -- радиационная обработка продуктов питания -- забруднення пестицидами -- загрязнение пестицидами -- забруднення важкими металами -- загрязнения тяжелыми металлами -- харчові добавки -- пищевые добавки -- кишкові інфекції -- кишечные инфекции -- гельмінтози -- гельминтозы -- харчові токсикоінфекції -- пищевые токсикоинфекции -- харчові токсикози -- пищевые токсикозы -- отруєння грибами -- отравление грибами -- отруєння рослинами -- отравление растениями -- отруєння продуктами -- отравление продуктами -- отруєння хімічними домішками -- отравление химическими примесями -- зберігання харчових продуктів -- хранение пищевых продуктов -- вода питна -- вода питьевая -- дослідження хліба -- исследование хлеба -- дослідження овочів -- исследование овощей -- дослідження фруктів -- исследование фруктов -- дослідження молока -- исследование молока -- дослідження м'яса -- исследование мяса -- дослідження ковбасних виробів -- исследование колбасных изделий -- дослідження банкових консервів -- исследование баночных консервов -- качество чая -- якість чаю -- якість кави -- качество кофе -- дослідження рослинних олій -- исследование растительных масел -- якість алкогольних напоїв -- качество алкогольных напитков -- раціони харчування -- рационы питания -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- теплова обробка продуктів -- тепловая обработка продуктов
Анотація: Питання раціонального харчування та його впливу на стан здоров'я людини. Розглянуто питання пов'язані із забруднення продуктів харчування, харчових отруєнь та їхньої профілактики, а також деякі методи лабораторних досліджень харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пішак, Василь Павлович; Радько, Михайло Михайлович; Бабюк, Анатолій Васильович; Воробйов, Олександр Олександрович; Рогозинський, Мирон Степанович; Романів, Людмила Вікторівна; Федорова, Олена Євгенівна; Марценяк, Ігор Валер'янович; Радько, Михайло Михайлович \ред.\
Примірників всього: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Знайти схожі

10.
636.7(075)
К41


   
    Кінологія: утримання та годівля собак [] : навч. посібник / В. А. Бурлака [та ін. ; за ред. В. А. Бурлаки] ; Держ. агроекол. ун-т. - Житомир : Волинь, 2004. - 412 с. : табл., мал. - Дод.: с. 360-404. - Л-ра: с. 405-407. - ISBN 966-690-080-7 : 20.00 грн
УДК
ББК 46.73я73
Рубрики: Собаківництво--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- утримання собак -- содержание собак -- службові породи собак -- служебные породы собак -- мисливські собаки -- охотничьи собаки -- хвороби собак -- болезни собак -- корми та кормові добавки для собак -- корма и кормовые добавки для собак -- дієти для собак -- диеты для собак
Анотація: У посібнику подано практичні рекомендації щодо годівлі та утримання собак.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бурлака, В. А.; Павлюк, Н. В.; Степаненко, В. М.; Шевчук, В. Ф.; Бурлака, В. А. \ред.\; Організація і розвиток науки у краї 11.02; Державний агроекологічний університет
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

11.
636.084(076.5)
Г59


   
    Годівля сільськогосподарських тварин [] : навч. посібник / В. А. Бурлака [та ін.]. - Житомир : ДАУ, 2004. - 456 с. : табл. - Л-ра в кінці розд. - Дод.: с. 416-456. - ISBN 966-8706-00-5 : 018.00 грн, 25.00 грн
УДК
ББК 45.45я73
Рубрики: Годівля тварин--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
корми -- корма -- кормові добавки -- кормовые добавки -- вітаміни -- витамины -- раціони -- рационы -- зоотехічний аналіз -- зоотехнический анализ -- норми -- нормы -- велика рогата худоба -- крупный рогатый скот -- свині -- свиньи -- коні -- кони -- птиця -- птица -- кролі -- кролики -- хутрові звірі -- пушные звери -- радіонукліди -- радионуклиды -- планування кормів -- планирование кормов -- контроль годівлі -- контроль кормления -- місцеві видання -- местные издания
Анотація: Норми, раціони, техніка та технологія годівлі різних видів сільськогосподарських тварин.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бурлака, В. А.; Кривий, М. М.; Шевчук, В. Ф.; Славов, В. П.; Організація і розвиток науки у краї 11.02
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

12.
663/664(075)
З-41


   
    Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції [] : підручник / під ред.: О. І. Шаповаленко, О. М. Сафонової. - Х. : Еспада, 2008. - 544 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 539-542. - ISBN 978-966-456-023-5 : 075.40 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання
   Сільськогосподарська продукція--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- харчові добавки -- борошняні продукти -- хлібобулочні вироби -- макарони -- виробництво крупів -- крупи -- рослинна олія -- цукор -- плодово-ягідні продукти -- м'ясна сировина -- ковбасні вироби -- молокопродукти -- технологія сиру -- морозиво -- яйцепродукти -- комбікорма
Анотація: Технологічні стадії переробки продукції продовольчого призначення, особливості її зберігання, використання побічних продуктів та відходів виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шаповаленко, О. І. \ред.\; Сафонова, О. М. \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

13.
663/664(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [] : навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 544 с. : табл., рис. - Л-ра: с.528. - ISBN 978-966-364-803-3 : 091.00 грн, 104.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
еволюція європейського харчування -- функції їжі -- гігієна харчування -- індустрія здорового харчування -- адекватне харчування -- харчові інгредієнти -- функціональні продукти -- функціональне харчування -- харчові добавки -- біологічно активні добавки -- біокоректори -- нетрадиційна харчова сировина -- зерноборошняні товари -- біотехнологічні продукти -- цукристі кондитерські вироби -- функціональні напої -- профілактичні напої -- адаптогенні напої -- молочні продукти -- молочні про-і пребіотичні продукти -- жирові продукти -- олієжирові продукти -- емульсійні жирові продукти -- м'ясні продукти -- м'ясні напівфабрикати -- ковбасні вироби -- рибні товари
Анотація: Проблеми функцій їжі, інгредієнтний склад, створення, виробництво та характеристика асортименту функціональних продуктів харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Завгородня, В.М.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

14.
Шифр: pisi (Журнал)
Пищевые ингредиенты: сырье и добавки [Текст]. - М. : Пищевая промышленность, 1999 - . - Періодичність j1

Анотація: 107996, г. Москва, Б-78, ул. Садовая-Спасская, 18, тел. 007(495) 607-79-58, тел./факс 007(495) 607-28-61, e-mail: foodprom@ropnet.ru, web: http://www.foodprom.ru
Зареєстровані надходження:
     2014  2013  2012  2011  2010  2009 
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Знайти схожі

15.
613.2(075.8)
Г46


    Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підручник : у 2 кн. / за ред. В. І. Ципріяна. - К. : Медицина, 2007. - ISBN 966-8144-52-X.
   Кн. 2 / [В. І. Ципріян та ін.]. - 544 с. : табл. - Л-ра в кінці розд. - Дод.: с. 494-543. - ISBN 966-8144-03-1 : 153.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
гігієнічні вимоги -- гигиенические требования -- аліментарна токсикологія -- алиментарная токсикология -- доброякісність їжі -- доброкачественность еды -- харчові добавки -- пищевые добавки -- радіаційна безпека -- радиационная безопасность -- епідемічна безпека їжі -- эпидемиологическая безопасность еды -- громадське харчування -- общественное питание -- харчова продукція -- пищевая продукция -- харчова мікробіологія -- пищевая микробиология -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- ботулізм -- ботулизм -- харчова стафілакокова інтоксикація -- пищевая стафилакоковая интоксикация -- бактеріальні харчові токсикоінфекції -- бактериальные пищевые токсикоинфекции -- скомбротоксикоз -- харчові мікотоксикози -- пищевые микотоксикозы
Анотація: Описано гігієнічні вимоги до сучасних технологічних процесів виробництва основних харчових продуктів. Грунтовно проаналізавано безпеку їжі за вмістом у ній хімічних, радіоактивних і мікробіологічних забруднювачів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ципріян, Віктор Іванович \ред.\; Ципріян, Віктор Іванович; Матасар, Ігнат Тимофійович; Слободкін, Валерій Іванович; Козярін, І. П.
Примірників всього: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (2)
Знайти схожі

16.
641/642(075.8)
Р 78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина [] : навч. посіб. / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2006. - 197, [3] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 196-197. - ISBN 966-351-026-9 : 30.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
теплова обробка продуктів -- білки -- жирові харчові продукти -- вуглеводи -- смак, аромат -- смакові добавки -- овочі -- м'ясо і м'ясопродукти
Анотація: Теоретичні основи та технологічні процеси кулінарної обробки харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

17.
613(075)
Ч44


    Чепига, Михайло Петрович.
    Стимуляція здоров'я та інтелекту [] / М. П. Чепига, С. М. Чепига. - 2-ге вид., переробл. і допов. - К. : Знання, 2006. - 348 с. : мал. - Дод.: с. 321-329. - Л-ра: с. 332-346. - ISBN 966-346-066-0 : 57.80 грн
УДК
ББК 51я73
Рубрики: Охорона здоров'я--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
музика в навчанні -- музыка в обучении -- здоров'я людини -- здоровье человека -- музикотерапія -- музыкотерапия -- інтелект -- интеллект -- лікувальні звуки -- лечебные звуки -- ароматерапія -- ароматерапия -- ефірні олії -- эфирные масла -- енергоінформаційний обмін -- энергоинформационный обмен -- біоенергетичний вампіризм -- биоэнергетический вампиризм -- біополе людини -- биополе человека -- чакри -- чакры -- енергетика житла -- энергетика жилья -- біоенергетичні резонатори -- биоэнергетические резонаторы -- харчові добавки -- пищевые добавки -- колір в інтер'єрі -- цвет в интерьере
Анотація: Вперше комплексно висвітлюється проблема оздоровленя людини, стимулюючого впливу на навчання і працездатність енергетики музики, запахів, кольорів, довкілля.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Чепига, Світлана Михайлівна
Примірників всього: 2
ВСМЛ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВСМЛ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

18.
366.436/438(477)(094.5)
У45


   Україна. Закони.

   
    Закон України "Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини" [] : за станом на 20 берез. 2003 р. / Верховна Рада України. - Офіц. вид. - Київ : Парлам. вид-во, 2003. - 22 с. - (Закони України). - ISBN 966-611-219-1 : 01.83 грн
УДК
ББК 67.9(4УКР)304.3
Рубрики: Харчові продукти--Якість та безпека--Україна--Керівні й законодавчі матеріали
   Харчова промисловість--Україна--Керівні й законодавчі матеріали

   
Кл.слова (ненормовані):
безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- сертифікація харчових продуктів -- сертификация пищевых продуктов -- спеціальні харчові продукти -- специальные пищевые продукты -- біологічно-активні добавки -- биологически-активные добавки -- продовольча сировина -- продовольственное сырье -- супутні матеріали -- сопутствующие товары -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчова цінність продукту -- пищевая ценность продукта -- продовольча продукція -- продовольственная продукция -- фальсифікована продовольча продукція -- фальсифицированная продовольственная продукция -- неякісна продовольча продукція -- некачественная продовольственная продукция -- небезпечна продовольча продукція -- небезопасная продовольственная продукция -- санітарно-епідеміологічний сертифікат -- санитарно-эпидемиологический сертификат -- знищення харчових продуктів -- уничтожение пищевых продуктов -- якість харчового продукту -- качество пищевого продукта -- сертифікат відповідності -- сертификат соответствия -- нові харчові продукти -- новые пищевые продукты -- маркування харчових продуктів -- маркировка пищевых продуктов -- реклама харчових продуктів -- реклама пищевых продуктов
Анотація: Цей Закон встановлює правові засади забезпечення якості та безпеки харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Верховна Рада України
Примірників всього: 1
БГ (1)
Свободны: БГ (1)
Знайти схожі

19.
619(477)
У45


   Україна. Закони.

   
    Закони України "Про ветеринарну медицину" [] ; Про відповідальність підприємст, установ та організацій за порушення законодавства про ветеринарну медицину : (за станом на 25 січ. 2000 р.) / Верховна Рада України. - Офіц. вид. - Київ : Парлам. вид-во, 2000. - 44 с. - (Закони України). - ISBN 966-611-031-8 : 01.47 грн
УДК
ББК 67.9(4УКР)304
Рубрики: Ветеринарія--Правове регулювання--Україна--Керівні й законодавчі матеріали
   
Кл.слова (ненормовані):
ветеринарна медицина -- ветеринарная медицина -- ветеринарно-санітарна експертиза -- ветеринарно-санитарная экспертиза -- харчові продукти тваринного походження -- пищевые продукты животного происхождения -- захист тварин -- защита животных -- епізоотія -- эпизоотия -- карантин профілактичний -- карантин профилактический -- карантин тварин -- карантин животных -- рослинні корми -- растительные корма -- корми тваринного походження -- корма животного происхождения -- кормові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- тварини -- животные -- фармакопея -- ветеринарні норми -- ветеринарные нормы -- ветеринарний контроль -- ветеринарный контроль -- карантинные болезни животных -- карантинні хвороби тварин -- протиепізоотичні заходи -- противоэпизоотические мероприятия
Анотація: Ці Закони визначають загальні правові, організаційні та фінансові основи ветеринарної медицини, вимоги щодо ветеринарно-санітарної безпеки продуктів тваринництва та охорони довкілля.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Верховна Рада України
Примірників всього: 1
БГ (1)
Свободны: БГ (1)
Знайти схожі

20.
612.3
О-75


   
    Основи харчування [] : теорія та практичні застосування / [Власенко Т. В. [та ін.] ; за ред. Г. П. Грибана. - Житомир : Рута, 2010. - 884 с. : табл., рис. - Скор.: с. 15-16. - Бібліогр. в кінці розд. - Слов. термінів.: с. 873-881. - ISBN 978-617-581-012-5 : 60.00 грн
УДК
ББК 75.0
Рубрики: Фізична культура і спорт--Навчальні видання
   Харчування--Гігієна--Навчальні видання

   Харчування--Екологія--Навчальні видання

   Харчові продукти--Забруднення--Навчальні видання

   Харчові отруєння--Навчальні видання

   Спортсмени--Харчування--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- теорія харчування -- теория питания -- національна кухня -- национальная кухня -- лікувальне голодування -- лечебное голодание -- травлення -- пищеварение -- вегетаріанство -- вегетарианство -- вуглеводи -- углеводы -- жири -- жиры -- білки -- белки -- забруднення води -- загрязнение воды -- екологія харчування -- екология питания -- харчові добавки -- пищевые добавки -- генетично модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- штрихове кодування продтоварів -- штриховое кодирование пропродуктов -- культура харчування -- культура питания -- харчові раціони -- пищевые рационы -- вітаміни -- витамины -- транквілізатори -- транквилизаторы -- допінг у спорті -- допинг в спорте -- спортивне харчування -- спортивное питание
Анотація: Теоретичні та практичні аспекти харчування стдентської молоді у різних умовах життєдіяльності та під час занять фізичною культурою та спортом. Проблеми сучасного харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Власенко, Т. В.; Грибан, Г. П.; Грибан, Н. Г.; Денисовець, А. П.; Грибан, Г. П. \ред.\
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)