Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=птицепродукты<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
338.43:636.5/.6](477)*КР
М59


    Микитюк, Валерій Мар'янович.
    Розвиток та підвищення ефективності функціонування підприємств галузі птахівництва [] : монографія / В. М. Микитюк, О. П. Русак, І. В. Кравець ; Житомир. нац. агроекол. ун-т. - Житомир : Полісся, 2013. - 167, [1] с. : табл., рис. - Літ.: с. 124-136. - Дод.: с. 137-167. - ISBN 978-966-655-676-2 : 18.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)325.25
Рубрики: Птахівництво--Економіка--Україна--Наукові видання
   Сільськогосподарські підприємства--Розвиток--Житомирська область--Наукові видання

   Житомирська область--Птахівництво--Економіка -- Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- птахопродукти -- птицепродукты -- птахівництво Житомирщини -- птицеводство Житомирщины -- птахопідприємства -- птицепредприятия
Анотація: У монографії розкрито теоретичні та практичні аспекти розвитку та підвищення ефективності функціонування підприєємств галузі птахівництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Русак, Олена Петрівна; Кравець, Ірина Вікторівна; Сільськогосподарські підприємства (колгоспи, радгоспи, КСП, підприємства, агрофірми) 5.03; Житомирський національний агроекологічний університет
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

2.
637.54+637.4
Л68


    Лобзов, Константин Иванович.
    Переработка мяса птицы и яиц [] / К. И. Лобзов, Н. С. Митрофанов, В. И. Хлебников. - Москва : Агропромиздат, 1987. - 240 с. : рис., табл. - Лит.: с. 236-237. - 0.90 р.
УДК
ББК 36.93
Рубрики: Птахопродукти--Переробка--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
птицепродукты -- мясо птицы -- м'ясо птиці -- яичные продукты -- яєчні продукти
Анотація: Описаны технологические процессы и оборудование для переработки мяса птицы и яиц, изготовления изделий и консервов с использованием всех видов сырья, включая молочные добавки и растительные белки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Митрофанов, Николай Сергеевич; Хлебников, Владимир Иванович
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

3.
637.54'65
П 27


   
    Переработка птицы [] = Baromfihus feldolgozasa / [Н. С. Митрофанов и др. ; ред. В. И. Баратова]. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 303 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 297-300. - ISBN 5-10-000946-2 : 1.30 р.
УДК
ББК 36.931
Рубрики: Птахопродукти--Виробництво--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
птицепродукты -- обработка птицы -- обробка птиці -- потрошение птицы -- патрання птиці -- хранение мяса птицы -- зберігання м'яса птиці -- изделия из птицы -- вироби із птиці -- кормовая мука -- кормове борошно -- перо-пуховое сырье -- перо-пухова сировина -- переработка яиц -- переробка яєць
Анотація: Изложены основные технологические процессы переработки птицы, изготовление полуфабрикатов, кулинарных, колбасных изделий и консервов, обработка пухо-перового сырья.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Митрофанов, Николай Сергеевич; Плясов, Юрий Алексеевич; Шумков, Евгений Георгиевич; Паточ, Ибоя; Дердь, Дюла; Баратова, В. И. \ред.\
Примірників всього: 4
АБ (1), ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: АБ (1), ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)