Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Відходи -- Харчові продукти -- Використання<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Тимошенко, Марина.
    Харчові відходи: 6 важливих акцентів для еколога [] / М. Тимошенко // Экология предприятия = Екологія підриємства : практ. изд. для спец. по эколог. безопасности. - 2019. - N 4. - С. 50-52
Рубрики: Відходи--Харчові продукти--Використання
Кл.слова (ненормовані):
поводження з харчовими відходами -- зберігання харчових відходів -- медичні відходи

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

2.
502.17:664](075.8)
Т38


    Технології захисту навколишнього середовища [Текст] : підручник / [Петрук В. Г. та ін.] ; М-во освіти і науки України, Вінн. нац. техн. ун-т. - Херсон : ОЛДІ-плюс, 2019. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
   Ч. 4 : Технології поводження з відходами харчових виробництв. - 2019. - 519, [1] с. : табл., рис. - Літ.: с. 503-518. - ISBN 978-966-289-288-8 : 385.00 грн
УДК
ББК 20.1я73 + 36.819я73
Рубрики: Екологія--Відходи--Навчальні видання для вищої школи
   Відходи--Харчові продукти--Використання--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
сільськогосподарська сировина -- безвідходні технології -- класифікація вторинних ресурсів -- класифікація відходів -- вторинні ресурси м'ясної промисловості -- вторинні ресурси молочної промисловості -- вторинні ресурси зернопереробної промисловості -- вторинні ресурси плодоовочевої промисловості -- вторинні ресурси олійножирової промисловості -- вторинні ресурси хлібопекарської промисловості -- вторинні ресурси пивоварної промисловості -- вторинні ресурси крохмалопатокової промисловості -- вторинні ресурси тютюнової промисловості -- вторинні ресурси харчоконцкентратної промисловості -- вторинні ресурси цукрової промисловості -- вторинні ресурси виробництва харчових кислот -- технологічні процеси переробки -- гранично допустима концентрація речовин
Анотація: Технології поводження з відходами харчових виробництв, приведений перелік очисних споруд їх конструкцій, методи розрахунків та необхідні довідкові матеріали.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Петрук, В. Г.; Васильківський, І. В.; Петрук, Р. В.; Крусір, Г. В.; Міністерство освіти і науки України; Вінницький національний технічний університет
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)