Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Кондитерська промисловість<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
664.6(477.42)(075)
С 34


    Сичевська, І. А.
    Фірмові борошняні кондитерські вироби Житомирщини [] : посібник для проф.-тех. навч. закл. / І. А. Сичевська. - Житомир : Полісся, 2008. - 120 с. : табл., фото. - Бібліогр.: с.120. - ISBN 978-966-655-349-5 : 008.50 грн
УДК
ББК 36.86(4УКР-4Ж)я73
Рубрики: Кондитерська промисловість--Навчальні видання
   Житомирська область--Борошняні кондитерські вироби--Технологія виготовлення -- Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- печиво домашнє -- печенье домашнее -- рогалики домашні -- рогалики домашние -- струдель поліський -- струдель полесский -- пиріг медовий -- пирог медовый -- корж "Бердичівський" -- корж "Бердичевский" -- пряник "Поліський" -- пряник "Полесский" -- тістечко "Пень Поліський" -- пирожное "Пень Полесский"
Анотація: Посібник складено у відповідності до програми курсу " Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів" і призначений для учнів професійного ліцею харчових технологій.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Харчова промисловість 4.02.08
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

2.
36.86-5
О-22


   
    Оборудование для кондитерской промышленности [] / Ю. В. Бурляй [и др.]. - Киев : Техніка, 1981. - 175 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - 1.00 р.
ББК 36.86-5
Рубрики: Кондитерська промисловість--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерская промышленность -- производство карамели -- виробництво карамелі -- производство ириса -- виробництво ірису -- производство конфет -- виробництво цукерок -- производство мармелада -- виробництво мармеладу -- производство печенья -- виробництво печива -- упаковочное оборудование -- пакувальне обладнання
Анотація: Конструкции и принцип действия оборудования для производства конфет, пастильно-мармеладных и мучных кондитерских изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бурляй, Юрий Васильевич; Дагаев, Юрий Александрович; Кобинек, Юлиан Давидович; Сидорченко, Евгений Борисович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)