Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчова промисловість -- Інновації -- Україна<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Осовська, Г. В.
    Технологічні інновації як чинник ефективного розвитку підприємств харчової галузі [] / Г. В. Осовська, А. О. Фещенко // Агросвіт : наук.-практ. журнал. - 2014. - N 12. - С. 41-47 : рис. - Л-ра в кінці ст.
Рубрики: Харчова промисловість--Інновації--Україна
   Вищі навчальні заклади--Наукові працівники--Житомир, місто

   Житомир, місто--Вищі навчальні заклади--Наукові працівники
Кл.слова (ненормовані):
викладачі вузів Житомира -- преподаватели вузов Житомира -- інноваційна діяльність -- инновационная деятельность -- державне регулювання -- государственое регулирование -- інновації -- инновации -- харчова промисловість -- пищевая промышленность
Анотація: Галина Володимирівна Осовська, кандидат економічних наук, професор, завідувач кафедри менеджменту організацій Житомирського національного агроекологічного університету. Дослідження поняття технологічних інновацій та їх впливу на ефективність розвитку підприємств харчової галузі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Фещенко, А. О.; Вища освіта. Вищі учбові заклади 12.05

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

2.


    Бердар, М. М.
    Оцінка інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості України [] / М. М. Бердар // Інвестиціі: практика та досвід. - 2018. - N 12. - С. 20-26. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчова промисловість--Інновації--Україна
Кл.слова (ненормовані):
технологічна інновація -- продуктова інновація -- інноваційна продукція

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

3.


    Аверіхіна, Тетяна Володимирівна.
    Зарубіжний досвід використання інноваційних технологій мотивування персоналу підприємств харчової промисловості [] / Т. В. Аверіхіна, В. А. Резнік, М. М. Аверіхін // Економіка. Фінанси. Право. - 2018. - N 12. - С. 27-30. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчова промисловість--Інновації--Зарубіжні країни
   Харчова промисловість--Інновації--Україна

   Харчові підприємства--Персонал--Зарубіжні країни

   Харчові підприємства--Персонал--Україна

Кл.слова (ненормовані):
мотивація персоналу -- інноваційні технології -- стимулювання -- зарубіжний досвід

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Резнік, Віталіна Андріївна; Аверіхін, Микола Максимович

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)