Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>S=Харчові підприємства -- Просторова організація -- Ефективність -- Україна<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Бутко, М. П.
    Підходи до визначення чинників формування ефективної виробничо-просторової організації підприємств харчової промисловості [] / М. П. Бутко, М. М. Бердар // Економіка та держава. - 2018. - N 6. - С. 28-32. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові підприємства--Просторова організація--Ефективність--Україна
Кл.слова (ненормовані):
організація підприємств -- харчова промисловість

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бердар, М. М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)