Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Цукрове виробництво<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
664.1
М 54


   
    Методичні положення та норми продуктивності на виробництво цукру [] / [В. В. Вітвіцький [та ін.]. - Київ : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2008. - 263 с. : табл. - (Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи"). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Дод.: с. 239-259. - ISBN 978-966-8785-68-9 : 30.00 грн
УДК
ББК 36.84
Рубрики: Цукрове виробництво--Нормативно-виробничі видання
   
Кл.слова (ненормовані):
виробництво цукру -- норми витрат праці -- допоміжні цехи та дільниці -- технологічне устаткування
Анотація: Методика розрахунку, норми часу, продуктивності та нормативи чисельності у виробництві цукру.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Вітвіцький , Володимир Валентинович; Ковальчук, Василь Ілліч; Солошонок, Алла Леонідівна; Полонська, О. М.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
664.1(075)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [] : підруч. / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова ; М-во освіти і науки Украіни, Львів. комерц. акад. - 2-ге вид., переробл. і допов. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2008. - 616 с. : рис., табл. - Літ.: с. 592-593. - Дод.: с. 594. - ISBN 978-966-364-694-7 : 100.00 грн, 119.00 грн, 60.00 грн
УДК
ББК 36.84я73
Рубрики: Цукрове виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
крохмаль -- крохмалепродукти -- цукор -- підсолоджуючі речовини -- цукрозамінники -- мед натуральний -- мед штучний -- кондитерський ринок України -- кондитерська сировина -- мармелад -- пастила -- варення -- цукати -- карамель -- шоколад -- какао-порошок -- цукерки -- драже -- ірис -- жувальна гумка -- халва -- борошняні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- дієтичні кондитерські вироби -- якість
Анотація: Споживчі властивості крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, їх класифікація та товарознавча характеристика цих виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лозова, Тетяна Михайлівна; Міністерство освіти і науки УкраїниЛьвівська комерційна академія
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
664.14+663.5
А 66


    Андрощук, Павел Михайлович.
    Изготовление сахара, дрожжей, спирта в домашних условиях [Текст] / П. М. Андрощук. - Хмельницкий : [б. и., 1995?]. - 4.00 грн
УДК
ББК 36.84 + 36.87
Рубрики: Цукрове виробництво--Практичні посібники
   Спиртове виробництво--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
сахар -- цукор -- сахарный песок -- цукровий пісок -- спирт -- солод -- этиловый спирт -- етиловий спирт -- домашний спирт -- домашній спирт -- дрожжи -- дріжджі -- перегоночные аппараты -- перегоночні апарати -- абсолютный спирт -- абсолютний спирт -- ликероводочные изделия -- лікерогорілчані вироби
Анотація: [Работая над этой книжкой, автор хотел развеять весь "туман" и дать самую полную и правдивую информацию по всем вопросам изготовления ликероводочных изделий в домашних условиях.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
338.43:635.116
Д84


    Дусановский, Степан Львович.
    Интенсификация свеклосахарного производства [] : [монография] / С. Л. Дусановский, Л. С. Павличенко, С. Л. Павличенко. - Львов : Изд-во при Львов. гос. ун-те, 1990. - 130 с. : табл. - ISBN 5-11-000517-6 : 1.80 р
УДК
ББК 65.9(2)325.1
Рубрики: Цукрове виробництво--Наукові видання
   Буряківництво--Наукові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
сахарное производство -- размещение свекловодства -- розміщення буряківництва -- развитие сахарной промышленности -- розвиток цукрової промисловості -- сорта сахарной свеклы -- сорти цукрового буряка -- механизация свекловодства -- механізація буряківництва -- химизация свекловодства -- хімізація буряківництва -- специализация свеклосеющих хозяйств -- спеціалізація бурякосіючих господарств -- сырьевые зоны сахарных заводов -- сировинні зони цукрових заводів
Анотація: Пути увеличения производства сахарной свеклы и сахара, повышение качества продукции и экономической эффективности отрасли.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Павличенко, Леонид Спиридонович; Павличенко, Сергей Леонидович
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
36.84-5
К60


    Колесник, Борис Григорьевич.
    Справочник механика сахарного завода [] : технологическое оборудование / Б. Г. Колесник, В. П. Лысиков, А. П. Парходько. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1983. - 263 с. : рис., табл. - Лит.: с. 258. - Предм. указ.: с. 259-261. - 1.50 р.
ББК 36.84-5
Рубрики: Цукрове виробництво--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сахарное производство -- оборудование для очистки свеклы -- обладнання для очищення буряка -- оборудование для очистки сока -- обладнання для очищення соку -- оборудование для сушки сахара -- обладнання для сушіння цукру -- конвейеры -- конвеєри -- ремонт технологического оборудования -- ремонт технологічного обладнання
Анотація: Подбор, комплектование, монтаж, ремонт и эксплуатация оборудования сахарных заводов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лысиков, Владимир Петрович; Парходько, Александр Павлович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)