Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчові виробництва -- Технологічні процеси<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
621.1(075.8)/Б 48-288805

    Березівський, П. С.
    Системи технології [] : навч. посіб. / П. С. Березівський, Н. І. Михалюк ; [за ред. П. С. Березівського]. - Київ : Центр навч. л-ри, 2006. - 288 с. - Літ.: с. 286-287. - ISBN 966-364-281-5 : 32.00 грн, 28.60 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчові виробництва--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
технологічні системи -- науково-технологічний розвиток -- система продукції рослинництва -- система кормовиробництва -- системи садівництва -- система продукції тваринництва -- технології зберігання сільськогосподарської продуції -- технології переробки сільськогосподарської продукції
Анотація: Виробництво продукції рослинництва і тваринництва, системи технологій зберігання та її переробки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Михалюк, Н. І.; Березівський, П. С. \ред.\
Примірників всього: 4
ВВ (2), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (2)
Знайти схожі

2.
641.55(075)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв [] : підручник / В. С. Ростовський ; Полтав. ун-т спожив. кооперації України. - Київ : Кондор, 2017. - 467, [1] с. : фот. кольор., табл. - Дод.: с. 463-467. - ISBN 966-351-080-3 : 280.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Харчові виробництва--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи
   Кулінарія--Приготування--Історія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
хімічний склад харчових продуктів -- білки -- жири -- вуглеводи -- вітаміни -- теплова обробка харчових продуктів -- технологічна обробка продуктів тваринництва -- продукти харчування -- кулінарні вироби
Анотація: Теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і їх вплив на харчову цінність, дана харктеристика технологічних процесів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Полтавський університет споживчої кооперації України
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)