Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=631.576(075.8)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
631.576(075.8)
Л 90


    Льовшина, Людмила Дмитрівна.
    Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів [] : навч. посіб. / Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов, О. В. М'ячиков. - Київ : Ліра-К, 2010. - 388 с. : табл. - (Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв). - Літ.: с. 379-381. - Дод.: с. 382-386. - ISBN 978-966-2174-08-3 : 97.50 грн, 65.00 грн
УДК
ББК 36.91я73
Рубрики: Харчові виробництва--Овочі--Товарознавство--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
харчова цінність продуктів -- фізичні властивості плодів -- хімічний склад плодів -- товарна якість плодів -- товарна обробка плодів -- торговельна класифікація плодоовочевих товарів -- зберігання плодів -- товарознавча характеристика свіжих плодів -- продукти перербки плодів -- товарознавство прянощів -- пряно-ароматичні рослини -- штучні замінники -- суміш прянощів -- пакування прянощів -- маркірування прянощів -- збереження плодів
Анотація: Товарознавча характеристика плодоовочевої сировини та продуктів її переробки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Михайлов, В. М.; М'ячиков, О. В.
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

2.
631.576(075.8)
Л90


    Льовшина, Людмила Дмитрівна.
    Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів [] : навч. посібник / Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов, О. В. М'ячиков ; М-во освіти і наук України, Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - 2-е вид.,. - К. : Ліра-К, 2015. - 388 с. : табл. - (Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв). - Л-ра: с. 379-381. - Дод.: с. 382. - ISBN 978-966-2174-08-3 : 160.00 грн
УДК
ББК 36.91я73
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Прянощі--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
хімічний склад плодоовочевої сировини -- харчова цінність плодоовочевої сировини -- фізичні властивості плодів -- фізичні властивості овочів -- торговельна класифікація плодоовочевих товарів -- товарна якість плодів -- зберігання плодів -- товарознавча характеристика свіжих плодів -- продукти переробки плодів -- класифікація прянощів -- штучні замінники -- суміш прянощів -- місцеві прянощі -- якість прянощів
Анотація: Товарознавча характеристика плодоовочевої сировини та продуктів її переробки, анатомо-морфологічна будова клітин плодів та овочів, їх хімічний склад.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович; М'ячиков, Олександр Васильович; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування і торгівлі
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
631.576(075.8)
Л90


    Льовшина, Людмила Дмитрівна.
    Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів [] : навч. посіб. / Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов, О. В. М'ячиков ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Вид. 2-ге . - Київ : Ліра-К, 2017. - 386, [2] с. : табл., рис. - (Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв). - Літ.: с. 379-381 - Дод.: с. 382. - ISBN 978-966-2174-08-3 : 180.00 грн
УДК
ББК 36.91я73
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Прянощі--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
хіічний склад плодоовочевої подукції -- харчова цінність плодоовочевої подукції -- анатомо-морфологічні властивості сировини -- фізичні властивості плодів -- фізичні властивості овочів -- тоговельна класифікація плодоовочевих товарів -- товарна якість плодів -- товарна обробка плодів -- товарознавча характеристика плодів -- продукти переробки плодів -- класифікація прянощів -- штучні замінники -- зберігання прянощів
Анотація: Товарознавча характеристика плодоовочевої сировини та продуктів її переробки: анатомо-морфологічна будова клітин плодів та овочів, їх хімічний склад.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Михайлов, В. М.; М'ячиков, Олександр Васильович; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)