Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Андреев, Анатолий$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
Шифр: drna/2012/1
   Журнал

Дружба народов [Текст] : независимый лит.-худож. и обществ.-полит. журн. - М., 1939 - . - ISSN 00126756. - Періодичність f1
2012р. N 1
Зміст:
Андреев, Анатолий. Отчуждение : роман-эпопея / А. Андреев. - С.6-56
Издрык, Юрий. Двойной Леон : istoriя болезни / Ю. Издрык ; пер. с укр. А. Пустогарова. - С.59-109
Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

2.


    Андреев, Анатолий.
    Отчуждение [Текст] : роман-эпопея / А. Андреев // Дружба народов : независимый лит.-худож. и обществ.-полит. журн. - 2012. - N 1. - С. 6-56 . - ISSN 0012-6756
Рубрики: Життєвий шлях сучасної людини--Художня література--Російська Федерація, 21 ст.
   Російська література, 21 ст.

   Художня література--Російська Федерація, 21 ст.


Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

3.
664.661(075.3)
А 65


    Андреев, Анатолий Николаевич.
    Производство сдобных булочных изделий [] : учеб. пособие / А. Н. Андреев, С. А. Мачихин. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 190 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для подготовки кадров массовых профессий). - Лит.: с. 188. - ISBN 5-10-000861-X : 0.25 р.
УДК
ББК 36.83я722
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ассортимент булочных изделий -- асортимент булочних виробів -- сдобное тесто -- здобне тісто -- разделка сдобного теста -- оброблення здобного тіста -- выпечка сдобных изделий -- випікання здобного тіста -- пироги
Анотація: Приведен ассортимент сдобных булочных изделий, изложена технология приготовления теста, его разделка и выпечка.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мачихин, Сергей Александрович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)