Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Льовшина, Людмила Дмитрівна$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.
631.576(075.8)
Л 90


    Льовшина, Людмила Дмитрівна.
    Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів [] : навч. посіб. / Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов, О. В. М'ячиков. - Київ : Ліра-К, 2010. - 388 с. : табл. - (Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв). - Літ.: с. 379-381. - Дод.: с. 382-386. - ISBN 978-966-2174-08-3 : 97.50 грн, 65.00 грн
УДК
ББК 36.91я73
Рубрики: Харчові виробництва--Овочі--Товарознавство--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
харчова цінність продуктів -- фізичні властивості плодів -- хімічний склад плодів -- товарна якість плодів -- товарна обробка плодів -- торговельна класифікація плодоовочевих товарів -- зберігання плодів -- товарознавча характеристика свіжих плодів -- продукти перербки плодів -- товарознавство прянощів -- пряно-ароматичні рослини -- штучні замінники -- суміш прянощів -- пакування прянощів -- маркірування прянощів -- збереження плодів
Анотація: Товарознавча характеристика плодоовочевої сировини та продуктів її переробки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Михайлов, В. М.; М'ячиков, О. В.
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

2.
620.2:658.62(075.8)
Т 50


   
    Товарознавство непродовольчих товарів [] : навч. посібник / Л. О. Радченко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Харків. торг.-екон. коледж КНТЕУ. - Харків : Світ Книг, 2015. - 943 с. : рис., табл. - Літ.: с. 941-942. - ISBN 978-966-2678-12-3 : 240.00 грн
УДК
ББК 30.609я73
Рубрики: Товарознавство--Непродовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
асортимент товарів -- споживчі властивості товарів -- товарна інформація -- господарчі товари -- паливно-мастильні матеріали -- пакувальні матеріали та тара -- текстильні товари -- одягово-взуттєві товари -- хутро і хутряні товари -- парфумерно-косметичні товари -- електричні товари -- культурно-побутові товари -- ювелірні товари -- галантерейні товари -- вироби товарів художнього промислу -- квіти
Анотація: Теоретичні відомості товарознавства непродовольчих товарів, їх класифікація, асортимент, основи виробництва, споживчі властивості, вимоги до якості.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Радченко, Людмила Олексіївна; Льовшина, Людмила Дмитрівна; Головко, Микола Павлович; М'ячиков, Олександр Васильович; Мартишко, Ігор Федорович; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі; Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

3.
631.576(075.8)
Л90


    Льовшина, Людмила Дмитрівна.
    Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів [] : навч. посібник / Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов, О. В. М'ячиков ; М-во освіти і наук України, Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - 2-е вид.,. - К. : Ліра-К, 2015. - 388 с. : табл. - (Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв). - Л-ра: с. 379-381. - Дод.: с. 382. - ISBN 978-966-2174-08-3 : 160.00 грн
УДК
ББК 36.91я73
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Прянощі--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
хімічний склад плодоовочевої сировини -- харчова цінність плодоовочевої сировини -- фізичні властивості плодів -- фізичні властивості овочів -- торговельна класифікація плодоовочевих товарів -- товарна якість плодів -- зберігання плодів -- товарознавча характеристика свіжих плодів -- продукти переробки плодів -- класифікація прянощів -- штучні замінники -- суміш прянощів -- місцеві прянощі -- якість прянощів
Анотація: Товарознавча характеристика плодоовочевої сировини та продуктів її переробки, анатомо-морфологічна будова клітин плодів та овочів, їх хімічний склад.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович; М'ячиков, Олександр Васильович; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування і торгівлі
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
631.576(075.8)
Л90


    Льовшина, Людмила Дмитрівна.
    Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів [] : навч. посіб. / Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов, О. В. М'ячиков ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Вид. 2-ге . - Київ : Ліра-К, 2017. - 386, [2] с. : табл., рис. - (Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв). - Літ.: с. 379-381 - Дод.: с. 382. - ISBN 978-966-2174-08-3 : 180.00 грн
УДК
ББК 36.91я73
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Прянощі--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
хіічний склад плодоовочевої подукції -- харчова цінність плодоовочевої подукції -- анатомо-морфологічні властивості сировини -- фізичні властивості плодів -- фізичні властивості овочів -- тоговельна класифікація плодоовочевих товарів -- товарна якість плодів -- товарна обробка плодів -- товарознавча характеристика плодів -- продукти переробки плодів -- класифікація прянощів -- штучні замінники -- зберігання прянощів
Анотація: Товарознавча характеристика плодоовочевої сировини та продуктів її переробки: анатомо-морфологічна будова клітин плодів та овочів, їх хімічний склад.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Михайлов, В. М.; М'ячиков, Олександр Васильович; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
620.2(075.8)
Т50


   
    Товарознавство непродовольчих товарів [] : навч. посіб. / Л. О. Радченко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Харків. торгов.-економ. коледж КНТЕУ. - Вид. 2-ге, стер. - Харків : Світ книг, 2019. - 942, [2] с. : рис., табл. - Літ.: с. 941-942. - ISBN 978-966-2678-12-3 : 405.00 грн
УДК
ББК 30.609я73
Рубрики: Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
непроддовольчі товари -- споживчі властивості товарів -- якість товарів -- паливно-мастильні матеріали -- тара -- текстильні товари -- одягово-взуттєві товари -- хутряні товари -- парфумерно-косметичні товари -- електричні товари -- культурно-побутові товари -- ювелірні товари -- галантерейні товари -- товари художнього промислу -- квіти
Анотація: Теоретичні відомості товарознавства непродовольчих товарів, відомості про всі групи непродовольчих товарів, наведена їх класифікація.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Радченко, Людмила Олексіївна; Льовшина, Людмила Дмитрівна; Головко, Микола Павлович; М'ячиков, Олександр Васильович; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі; Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
642.5(075.8)
О-64


   
    Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [] : навч. посіб. / О. В. Новікова [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Харків. торгов.-економ. коледж КНТЕУ, Харків. кооперат. торгов.-економ. коледж. - Вид. друге, стер. - Харків : Світ книг, 2019. - 410, [2] с. : рис., табл. - Літ.: с. 393-394. - Дод.: с. 395-410. - ISBN 978-966-2678-20-8 : 171.00 грн
УДК
ББК 65.424.1я73
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство -- сервісне обслуговування туристів -- класи обслуговування -- кейтерінг -- харчування іноземних туристів -- харчування різних народів -- види туризму
Анотація: Організація обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства: специфіка, методи, форми та прогресивні технології обслуговування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Новікова, Олена Володимирівна; Радченко, Людмила Олексіївна; Вініченко, Катерина Петрівна; Льовшина, Людмила Дмитрівна; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі; Харків. торговельно-економічний коледж КНТЕУ; Харківський кооперативний торговельно-економічний коледж
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
005.7:640.432(075.8)
М50


   
    Менеджмент ресторанного господарства [] : навч. посіб. / Л. М. Яцун [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Вид. 2-ге, стер. - Харків : Світ книг, 2019. - 485, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 483-485. - ISBN 978-966-2678-26-0 : 315.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)42я73
Рубрики: Ресторани--Менеджмент--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
управління підприємствами -- технологія управління -- франчайзинг -- менеджмент -- управлінські рішення -- менеджмент бізнес-процесів -- управління виробничими процесами -- управління витратами -- управління логістичними процесами -- управління якістю -- організація праці персоналу -- системи автоматизації управління
Анотація: Теоретичні положення менеджменту в ресторанному господарстві: планування, мотивація, контроль, координація роботи, управління бізнес-процесами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Яцун, Леонід Миколайович; Новікова, Олена Володимирівна; Льовшина, Людмила Дмитрівна; Ткаченко, Ольга Петрівна; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування і торгівлі
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)