Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Мельник, Оксана Федорівна$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
547(075.8)*М
М48


    Мельник, Оксана Федорівна.
    Органічна хімія [] : навч. посіб. (для студ. коледжів спец. "Харчові технології") / [О. Ф. Мельник] ; М-во освіти і науки України, Київ. нац. торгов.-екон. ун-т, Житомир. торгов.-екон. коледж. - Житомир : Рута, 2017. - 187, [1] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 184-185. - ISBN 987-617-581-322-5 : 70.00 грн
УДК
ББК 24.2я73
Рубрики: Органічна хімія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- структура органічних сполук -- харчові виробництва -- технологія харчування
Анотація: Навчальний посібник створено відповідно до програми курсу "Органічна хімія". Матеріал курсу має професійне спрямування. У посібнику посилено увагу до вивчення властивостей речовин, які використовуються у складі продуктів харчування та в технологічних процесах, наголошено на значенні наведених органічних сполук в харчовому виробництві.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Міністерство освіти і науки України; Київський національний торговельно-економічний університет; Житомирський торговельно-економічний коледж
Примірників всього: 2
КР (1), ФОНД (1)
Свободны: КР (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
378.147:377.36:664:5](043.3)(477.42)
М48


    Мельник, Оксана Федорівна.
    Формування професійної компетентності майбутнх техніків-технологів виробництва харчової продукції в процесі вивчення природничих дисциплін [] : автореф. дис. / Мельник Оксана Федорівна ; [наук. керівник Вітвицька С. С.] ; М-во освіти і науки України, Житомир. держ. ун-т ім. І. Франка. - Житомир : ЖДУ ім. І. Франка, 2018. - 20 с. : рис. - Літ.: с. 16-18. - 10.00 грн
УДК
ББК 74.560(477.42) + 36
Рубрики: Професійна освіта--Харчова промисловість--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
професійна компетентність -- техніки-технологи харчової продукції -- професійна компетентність -- інтегративна технологія -- природничі фундаментальні дисципліни -- педагогічні умови -- місцеві видання
Анотація: Присвячена проблемі формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції в процесі вивчення природничих дисциплін.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Вітвицька, Світлана Сергіївна \наук. керівник.\; Міністерство освіти і науки УкраїниЖитомирський державний університет імені Івана Франка
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)