В 22 Вацуро, Ксения Вячеславовна. Именные реакции в органической химии [] : справочник / К. В. Вацуро, Г. Л. Мищенко ; [ред.: М. Н. Пастушенко, Г. Н. Гостеева]. - М. : Химия, 1976. - 528 с. - Лит. в конце ст. - Указ. имен: с. 512-522. - Указ. назв.: с. 523-528. - 2.21 р. Рубрики: Органічні реакції--Органічна хімія--Довідкові видання фывфывфыв: алкилирование -- алкілування -- ароматизация -- ароматизація -- бромирование -- бромування -- галогенирование -- галогенування -- гидратация -- гідратація -- гидролиз -- гідроліз -- реакции замещения -- реакції заміщення -- изомеризация -- ізомеризація -- нитрование -- нітрування -- окисление -- окислення -- фторирование -- фторування -- хлорирование -- хлорування -- циклизация -- циклізація Аннотация: Описание более 750 реакций, используемых в качестве методов синтеза. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Мищенко, Галина Львовна; Пастушенко, М. Н. \ред.\; Гостеева, Г. Н. \ред.\ Экземпляры всего: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |
Л67 Лишенко, Іван Дмитрович. Домашнє консервування і виноробство [] : основи технології, рецепти і секрети / І. Д. Лишенко. - Київ : Вища шк., 1994. - 159 с. : табл. - Літ.: с. 159. - ISBN 5-11-004392-2 : 80.000 крб
Рубрики: Домашнє консервування--Практичні посібники Виноробство--Рецепти--Практичні посібники фывфывфыв: овочеві консерви -- консерви з баклажанів -- консерви з капусти -- засолювання овочів -- квашення овочів -- мочіння овочів -- засолювання грибів -- фруктові консерви -- варення -- желе -- сушка плодів -- купажні домашні вина -- яблучне вино -- ароматизація вин -- плодово-ягідні вина Аннотация: Корисні властивості плодів, овочів, грибів, способи їх консервування, технологія приготування домашніх вин. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |