А 87 Архіпов, Віктор Віталійович. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посібник / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - К. : Центр навч. л-ри, 2007. - 382 с. - ISBN 966-8347-48-X : 037.00 грн
Рубрики: Ресторанна справа--Кулінарія--Рецептура--Навчальні видання фывфывфыв: продукція ресторанів -- продукция ресторанов -- рецептура блюд -- качество ресторанной продукции -- якість ресторанної продукції -- контроль якості -- контроль качества -- асортимент блюд -- органолептичний контроль -- органолептический контроль Аннотация: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги безпеки і контроль якості. Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Іванникова, Т.В.; Архіпова, А.В. Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |