Д44 Диетическое питание [Текстььь] : в 2 т. : пособие-справочник. - Сумы : Унив. кн., 2013. - ISBN 978-966-680-581-5. Т. 1 : Физиологические основы диетического питания / [Черевко А. И. и др.]. - 2013. - 430, [2] с. : рис., табл. - Лит.: с. 431. - ISBN 978-966-680-580-8 : 125.00 грн
Рубрики: Раціональне харчування--Лікувальна кулінарія--Дієтологія--Навчальні видання фывфывфыв: процессы переваривания пищи -- процеси перетравлення їжі -- виды питания -- види харчування -- питание здорового человека -- харчування здорової людини -- питание больного человека -- харчування хворої людини -- биологически активные вещества -- біологічно активні речовини -- лечебное питание при заболеваниях -- лікувальне харчування при захворюваннях -- функциональные продукты -- функціональні продукти -- энпиты -- енпіти -- заменители сахара -- замінники цукру -- диетические продукты -- дієтичні продукти -- блюда лечебного питания -- страви лікувального харчування -- использование специй -- використання спецій -- использование овощей -- використання овочів -- использование плодов -- використання плодів -- диетические рационы -- дієтичні раціони -- базисные диеты -- базисні дієти -- номерная система диет -- номерна система дієт Аннотация: Дана характеристика разных групп продуктов, их использования в диетическом питании, раскрыты особенности диетотерапии некоторых заболеваний в условиях санаторно-курортных учреждений. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Черевко, А. И.; Дуденко, Н. В.; Павлоцкая, Л. Ф.; Димитриевич, Л. Р. Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ЧЗ (1) Свободны: ВВ (1), ЧЗ (1) |
Д44 Дієтичне харчування [] : підручник / О. І. Черевко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - 2-ге вид., стер. - Харків : ХДУХТ : Світ книг, 2019. - 359, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 358-359. - ISBN 978-966-2678-42-0 : 198.00 грн
Рубрики: Раціональне харчування--Дієтична кулінарія--Навчальні видання для вищої школи Дієти--Харчові продукти--Рецептура--Популярні видання фывфывфыв: дієтичне харчування -- базисні дієти -- номерна система дієт -- раціональне харчування -- харчування вагітних жінок -- кулінарна дієтична продукція -- дієтична продукція Аннотация: Підходи до дієтичного харчування, базисні дієти, особливості дієтичного харчування при різних захворюваннях органів та систем, та технології. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Черевко, Олександр Іванович; Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Димитрієвич, Любов Радоївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |