В53 Висоцька, Людмила Євгенівна. Тлумачний словник кулінара [] : навч. посібник / Висоцька Л. Є., Страцинська І. А. ; за ред. В. О. Радкевич. - Л. : Новий світ-2000, 2009. - 416 с. - ISBN 978-966-418-093-8 : 63.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Тлумачні словники--Довідкові видання фывфывфыв: арак -- багет -- бадам-нухат -- банкет-чай -- визига -- вязига -- ель -- эль -- льєзон -- льезон -- трюфель -- шербет -- щербет -- якіторі -- якитори Аннотация: Зміст найбільш уживаних термінів, понять та категорій для персоналу закладів харчування. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Страцинська, І. А.; Радкевич, В. О. \ред.\ Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
П 42 Повна енциклопедія сучасного етикету [] / [авт.-уклад. О. Д. Сиплива ; пер. з рос. І. Г. Данилюка]. - Донецк : БАО, 2010. - 303, [1] с. : іл. - ISBN 978-966-481-412-3 : 63.00 грн
Рубрики: Етикет--Енциклопедії--Популярні видання фывфывфыв: історія етикету -- история этикета -- етика подружніх стосунків -- этика супружеских отношений -- правила вітання -- правила приветствия -- рукостискання -- рукопожатие -- сервірування столу -- сервировка стола -- етикет застілля -- этикет застолья -- фуршет -- банкет-коктейль -- подарунки -- подарки -- правила поведінки -- правила поведения -- молитовні -- молельни -- ділова етика -- деловая этика -- мережевий етикет -- сетевой этикет -- військовий етикет -- воинский этикет -- міжнародний етикет -- международный этикет Аннотация: Універсальні рекомендації щодо поводження в різних ситуаціях - від бесіди з друзями до королівської аудієнції. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Сиплива, Олена Дмитрівна; Сиплива, Олена Дмитрівна \уклад.\; Данилюк, Ілля Григорович \пер.\ Экземпляры всего: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |
М84 Мостова, Л. М. Організація обслуговування на підприємствах рестораннного господарства [] : навч. посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - 2-е вид. - Київ : Ліра-К, 2016. - 386, [2] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386. - ISBN 978-966-2609-12-7 : 160.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: ресторан -- бар -- кафе -- їдальня -- буфет -- ресторанні послуги -- готельні послуги -- виробничі приміщення -- торгові приміщення -- столовий посуд -- столова білизна -- меню -- карти напоїв -- банкетне обслуговування -- банкет-фуршет -- банкет-весілля -- кейтерингове обслуговування -- музичне обслуговування -- транспортне ресторанне обслуговування -- туристичне ресторанне обслуговування Аннотация: Характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Новікова, О. В. Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
О-75 Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів [] : навч. посіб. / Л. О. Радченко [та ін.]. - Харків : Світ книг, 2018. - 287, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 274-275. - Дод.: с. 276-287. - ISBN 978-966-2678-05-5 : 90.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи Гостинна індустрія--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: підприємства ресторанного господарства -- обслуговування іноземних туристів -- харчування іноземних туристів -- форми обслуговування туристів -- обслуговування банкетів -- дипломатичні прийоми -- дипломатичний протокол -- банкет-прийом -- вимоги офіційних прийомів Аннотация: Організація обслуговування іноземних туристів в закладах ресторанного господарства: детальний опис процесів обслуговування, визначено основні правила та вимоги. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Радченко, Л. О.; Пивоваров, П. П.; Новікова, О. В.; Льовшина, Л. Д. Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К18 Камю, Альбер. Спід і лице [] = L'envtrs et L'endroit ; Шлюбний банкет = Noces ; Літо = L'ete / Альбер Камю ; [пер. з фр. Р. Осадчука, О. Жупанського, Є. Марічева ; худож. оформ. М. С. Мендора]. - Харків : Фоліо, 2022. - 155, [5] с. : іл. - (Зібрання творів). - ISBN 978-966-03-9965-5 : 150.00 грн, 185.00 грн Кн. в суперобкл.
Рубрики: Художня література--Франція, 20 ст.--Збірники Французька література, 20 ст.--Збірники фывфывфыв: есеї -- нариси Аннотация: Збірки коротких лірично-філософських есеїв і нарисів "Спід і лице", "Шлюбний бенкет", а також короткі есеї, що увійшли до збірки "Літо", - пролог до всієї творчості Камю, адже в них напряму висловлені аксіоми, що визначили його письменницький почерк і яким судилося стати відправними для всіх подальших пошуків письменника. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Осадчук, Р. \пер.\; Жупанський, О. \пер.\; Марічев, Є. \пер.\; Мендор, М. С. \худож.\ Экземпляры всего: 2 ЧЗ (2) Свободны: ЧЗ (2) |