М50 Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу [] : навч. посібник для вищ. навч. закл. / Г. Б. Мунін [та ін.] ; під заг. ред. М. М. Поплавського, О. О. Гаца ; Нац. акад. наук України, Рада по вивч. продуктивних сил України, Київ. нац. ун-т культури і мистецтв. - К. : Кондор, 2008. - 460 с. : рис., табл. - Дод.: с. 426-447. - Л-ра: с. 448-758. - ISBN 978-966-351-172-6 : 76.00 грн, 72.00 грн, 73.00 грн, 82.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Менеджмент--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: готельні послуги -- операційний менеджмент -- інформаційні технології -- антикризовий менеджмент -- реорганізація готелів -- стратегічний менеджмент -- маркетинг готельного бізнесу -- безпека готелів -- корпоративний менеджмент -- ресторанне господарство -- товарно-матеріальні запаси -- ресторанний сервіс -- готельний бізнес -- управлінський контроль -- менеджмент персоналу -- набір персоналу -- добір персоналу -- адаптація персоналу -- навчання персоналу -- сфера послуг -- управління готелем -- інтернет-бронювання -- готельно-ресторанний бізнес -- реклама готелів -- медіапланування -- паблік рілейшнз -- безпека туристів -- пожежна безпека готелів -- складське господарство -- кейтеринг Аннотация: Сучасна теорія менеджменту готельного і ресторанного бізнесу. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Мунін, Г. Б.; Карягін, Ю. О.; Роглєв, Х. Й.; Руденко, С. І.; Поплавський, М. М. \ред.\; Гац, О. О. \ред.\; Національна академія наук України; Рада по вивченню продуктивних сил України; Київський наіональний університет культури і мистецтв Экземпляры всего: 5 ЧЗ (1), ФОНД (2), ВВ (2) Свободны: ЧЗ (1), ФОНД (2), ВВ (2) |
О64 Організація готельного господарства [] : навч. посібник / О. М. Головко [та ін.] ; за ред. О. М. Головко ; М-во освіти і науки України, Мукачівський держ. ун-т. - К. : Кондор, 2011. - 408, [2] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 401-405. - ISBN 978-966-351-358-4 : 75.00 грн, 90.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Україна--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: готельне будівництво -- гостиничное строительство -- готельна архітектура -- гостиничная архитектура -- інтер'єри -- интерьеры -- технологія клінінгу -- технология клининга -- організація харчування -- организация питания -- культура обслуговування -- культура обслуживания -- організація відпочинку -- организация отдыха -- безпека готелів -- безопасность гостиниц Аннотация: Основи організації робіт і надання послуг в готельному господарстві. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Головко, Ольга Миколаївна; Кампов, Надія Семенівна; Махлинець, Сергій Семенович; Симочко, Ганна Василівна; Головко, Ольга Миколаївна \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Мукачівський державний університет Экземпляры всего: 2 ЧЗ (1), ФОНД (1) Свободны: ЧЗ (1), ФОНД (1) |