Д36 Правила безпеки для кондитерського виробництва [] : ДНАОП 1.8.10.-1.14-97 : Затв. 1997-04-22 № 101 / Держ. ком. України по нагляду за охороною праці. - Київ : [Основа], 1997. - 318 с. : табл. - Дод.: с. 187-313. - 13.00 грн Рубрики: Кондитерське виробництво--Безпека--Нормативно-виробничі видання фывфывфыв: вимоги пожежної безпеки -- безпека технологічних процесів -- безпека виробничого устаткування -- електробезпека -- безпека кондитерських виробництв -- безпека устаткування виробництва молочної кислоти Аннотация: Розроблені Українським науково-дослідним інститутом пивобезалкогольної, кондитерської та харчоконцентратної промисловості (УкрНДІхарчопром), ТОВ "НТЦхарчопром". Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Державний комітет України по нагляду за охороною праці Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |