В 39 Ветеринарія в Україні: Нормативні документи [] / упоряд. О. М. Роїна. - К. : КНТ, 2007. - 496 с. - ISBN 966-373-164-8 : 040.00 грн
Рубрики: Аграрне сільськогосподарське право--Керівні й законодавчі матеріали фывфывфыв: ветеринарна практика -- ветеринарная практика -- ветеринарно-санітарний контроль -- ветеринарно-санитарный контроль -- ветеринарні препарати -- ветеринарные препараты -- ветеринарна лікарня -- ветеринарная больница -- ветеринарна лабораторія -- ветеринарная лаборатория -- безпека харчування -- безопасность питания -- охорона довкілля -- охрана окружающей среды -- карантин тварин -- карантин животных -- епізоотологія -- эпизоотология Аннотация: Правові, організаційні та фінансові засади функціонування ветеринарної медицини. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Роїна, О.М. \упоряд.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
О75 Основи фізіології та гігієни харчування [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.]. - Суми : Унів. кн., 2009. - 558 с. : рис., табл. - Дод.: с. 223-554. - Л-ра: с. 555-557. - ISBN 978-966-680-427-6 : 75.00 грн
Рубрики: Охорона здоров'я--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: основи фізіології -- основы физиологии -- гігієна харчування -- гигиена питания -- система травлення -- система пищеварения -- особливості харчування за віком -- особенности питания по возрасту -- харчування різних професійних груп населення -- питание разных профессиональных групп населения -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- безпека харчування -- безопасность питания -- основні групи харчових продуктів -- основные группы пищевых продуктов -- санітарно-протиепідеміологічні правила -- санитарно-противоэпидемиологические правила -- норми інормативи в галузі харчування -- нормы и нормативы в области питания Аннотация: Наведено будову та функції системи травлення, показано роль основних харчових речовин у забезпеченні процесів життєдіяльності. Розглянуто нові норми споживання, надана характеристика особливостей харчування різних вікових груп (дітей іпідлітків, людей похилого віку). Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Артеменко, Віктор Станіславович; Головко, Микола Павлович; Коваленко, Валентина Олексіївна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Горбань, Віктор Григорович Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВСМЛ (1) Свободны: ФОНД (1), ВСМЛ (1) |
Б40 Безпека життєдіяльності, основи охорони праці [] : навч. посібник / [О. П. Яворовський та ін.] ; за заг. ред. О. П. Яворовського. - К. : Медицина, 2015. - 287, [1] с. : рис., табл., сх. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Скор.: с. 4. - Л-ра в кінці розд. - ISBN 978-617-505-452-9 : 100.00 грн
Рубрики: Безпека жіттєдіяльності--Навчальні видання для вищої школи Медичні працівники--Охорона праці--Навчальні видання для вищої школи Фармацевти--Охорона праці--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: безпека життєдіяльності -- безопасность жизнедеятельности -- безпека харчування -- безопасность питания -- охорона праці медичних працівників -- охрана труда медицинских работников -- охорона праці фармацевтів -- охрана труда фармацевтов -- інфекційні захворювання -- инфекционные заболевания -- ВІЛ-інфекція -- ВИЧ-инфекция Аннотация: Викладено загальні питання безпеки життєдіяльності людини. Значна увага приділяється охороні праці медичних і фармацевтичних працівників. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Яворовський, О. П.; Шевцова, В. М.; Зенкіна, В. І.; Шкурко, Г. А.; Яворовський, О. П. \ред.\ Экземпляры всего: 2 ФОНД (2) Свободны: ФОНД (2) |
Основные понятия "Барьерных" технологий []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 7. - С. 32-33 : рис. Рубрики: Продовольча безпека М'ясні продукти фывфывфыв: мясные продукты -- м'ясні продукти -- безопасность питания -- безпека харчування -- безопасность мясных продуктов -- безпека м'ясних продуктів -- термическая обработка мяса -- термічна обробка м'яса Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Розповсюдження лістерій та розробка засобу їх експрес-індикації [] / В. Ушкалов [та ін.]> // Тваринництво України. - 2014. - N 3/4. - С. 51-54 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Патогенні бактерії--Харчування фывфывфыв: Listeria -- продукти харчування -- захворюваність людей лістеріозом -- полімеразна ланцюгова реакція -- безпека харчування Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Ушкалов, В.; Дерябін, О.; Мачуський, О.; Ковтун, В. Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Т50 Товарознавчі аспекти підвищення безпеки харчових продуктів [] : монографія / [А. А. Дубініна та ін.]. - Київ : ВД "Професіонал", 2005. - 176 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 169-173. - ISBN 966-8556-76-3 : 23.80 грн Рубрики: Товарознавство--Харчові продукти--Безпека--Наукові видання Продовольча безпека--Харчові продукти--Забруднення--Наукові видання фывфывфыв: харчування -- безпека життєдіяльності -- шкідливі речовини в продуктах -- нітрати -- забруднення харчових продуктів -- радіонукліди -- пестициди -- детоксифікація харчових продуктів -- мікотоксини в харчових продуктах -- безпека харчування -- продовольча сировина Аннотация: Охарактеризовано джерела забруднення навколишнього середовища, харчових продуктів і продовольчої сировини нітратами, сполуками важких металів, радіонуклідами, мікотоксинами, пестицидами, а також компонентами упаковки. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Малюк, Л. П.; Селютіна, Г. А.; Шапорова, Г. А.; Кононенко, Л. В. Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |