Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. Збірник рецептур [] / В. С. Ростовський, Н. В. Дібрівська, В. Ф. Пасенко. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2010. - 320 с. : табл. - ISBN 978-966-364-995-5 : 107.00 грн, 86.40 грн, 107.00 грн
Рубрики: Громадське харчування--Кулінарія--Рецептура--Україна--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: українська кухня -- холодні страви -- холодні закуски -- перші страви -- другі страви -- напої -- солодкі страви -- борошняні вироби -- кондитерські вироби -- історія кулінарії -- кулінарне мистецтво -- фірмові страви Аннотация: Рецептура й технологія приготування фірмових страв, кулінарних виробіві і напоїв. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Дібрівська, Наталія Віталіївна; Пасенко, Василь Федорович Экземпляры всего: 3 АБ (1), ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: АБ (1), ФОНД (1), ВВ (1) |
Н11 Нікулін, Олександр Васильович. Основи мікробіології, санітарії та гігієни хлібопекарського виробництва [] : посібник / О. В. Нікулін, Н. П. Малінкіна, Л. Л. Гладишко. - Житомир : Полісся, 2004. - ISBN 966-655-082-2 : 12.65 грн
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Мікробіологія--Санітарія--Гігієна--Навчальні видання фывфывфыв: місцеві видання -- борошняні вироби -- мікробіологія хлібопекарського виробництва -- харчові захворювання -- гігієна праці в хлібопеченні -- виробнича санітарія Аннотация: Будова, життєдіяльність та розповсюдження мікроорганізмів, їх значення в приготуванні борошняних виробів, перш за все - хліба. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Малінкіна, Ніна Павлівна; Гладишко, Людмила Леонідівна Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
А87 Архіпов, Віктор Віталійович. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 3-тє вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2016. - 381, [1] с. : табл. - Дод.: с. 357-381. - ISBN 978-617-673-414-7 : 162.40 грн
Рубрики: Ресторани--Кулінарія--Технологія--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: класифікація продукції ресторанів -- кулінарна обробка продуктів -- рецептура на продукцію -- асортимент продукції -- крупяні страви -- технологія супів -- м'ясні страви -- рибні страви -- яєчні продукти -- холодні страви -- солодкі страви -- борошняні вироби -- кондитерські вироби Аннотация: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги до якості та безпеки сировини й готової продукції, особливості приготування. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
В92 Выпечка [] / [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Харьков : Фолио, 2005. - 319 с. : рис. - (Кулинарная коллекция). - ISBN 966-03-3109-6 : 3.00 грн, 8.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Борошняні вироби--Рецептура--Популярні видання фывфывфыв: кулинария -- мучные кондитерские изделия -- борошняні вироби -- хлеб -- хліб -- куличи -- паски -- пироги -- тарталетки -- пицца -- піца -- пирожные -- тістечка -- пряники -- кексы -- кекси -- торты -- торти Аннотация: Приведены рецепты всевозможных выпечных изделий. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Киркач-Осипова, Л. Д. \худож.\ Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Г61 Головков, Анатолий Эммануилович. Разносолы деревенской кухни [] / А. Э. Головков. - Москва : Росагропромиздат, 1989. - 240 с. : рис. - Алф. указ.: с. 227-236. - ISBN 5-260-00194-X : 3.00 р.
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Популярні видання фывфывфыв: домашняя кулинария -- овощные блюда -- овочеві страви -- бутерброды -- бутерброди -- супы -- супи -- национальные блюда -- національні страви -- вторые блюда -- другі страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- напитки -- напої -- мучные изделия -- борошняні вироби -- молочные блюда -- молочні страви Аннотация: Рассказано как заготавливать, хранить и использовать в домашнем хозяйстве продукты, как готовить вкусную и разнообразную пищу. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
М69 Михайлов, Владимир Сергеевич. Кулинарный калейдоскоп [] / В. С. Михайлов, А. В. Аношин. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 352 с. : рис. - ISBN 5-10-002476-3 : 10.00 р.
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Популярні видання фывфывфыв: кулинария -- рецептура -- оригинальные кулинарные рецепты -- оригінальні кулінарні рецепти -- религия и питание -- релігія і харчування -- монастырская кухня -- монастирська кухня -- лечебное голодание -- лікувальне голодування -- психология вкуса -- психологія смаку -- мясные блюда -- м'ясні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- каши -- каші -- мучные изделия -- борошняні вироби -- напитки -- напої -- нетрадиционная кухня -- нетрадиційна кухня Аннотация: Книга предлагает новые способы рационального приготовления домашней пищи на основе рецептов старой, традиционной кухни и кухни новой, нетрадиционной, альтернативной. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Аношин, Анатолий Васильевич Экземпляры всего: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
М 59 Микроволновая печь в гостях у вашей компании [] / [сост. Т. П. Тарасова]. - Донецк : БАО, 1997. - 382 с. : рис. - ISBN 966-548-085-5 : 4.00 грн
Рубрики: Мікрохвильова кулінарія--Рецептура--Популярні видання фывфывфыв: микроволновая кулинария -- рецептура -- микроволновая печь -- мікрохвильова піч -- закуски -- соусы -- соуси -- блюда из мяса -- страви з м'яса -- блюда из рыбы -- страви з риби -- каши -- каші -- мучные изделия -- борошняні вироби -- десертные блюда -- десертні страви Аннотация: Экологически чистота, высокая скорость приготовления пищи, максимальное сохранение витаминов и минеральных веществ - все это позволяет назвать микроволновую печь "электрическим чудом кулинарии ХХ века." Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Тарасова, Татьяна Петровна \сост.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
М 59 Микроволновая кухня каждый день [] / [сост. Ю. Р. Васильев]. - Москва : Омега, 1995. - 384 с. : рис. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-900440-14-1 : 3.50 грн
Рубрики: Мікрохвильова кулінарія--Рецептура--Популярні видання фывфывфыв: микроволновая кулинария -- рецептура -- микроволновая печь -- мікрохвильова піч -- горячие бутерброды -- гарячі бутерброди -- первые блюда -- перші страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из домашней птицы -- страви із домашньої птиці -- яичные блюда -- страви з яєць -- соусы -- соуси -- овощные блюда -- овочеві страви -- каши -- каші -- блюда из риса -- страви з рису -- макаронные изделия -- макаронні вироби -- десерты -- десерти -- мучные изделия -- борошняні вироби -- напитки -- напої Аннотация: Прочитав книгу, вы узнаете особенности приготовления блюд в микроволновой печи, ознакомитесь с большим количеством разнообразных рецептов. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Васильев, Юрий Ремович \сост.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |