Ш96 Шумило, Ганна Іванівна. Технологія приготування Їжі [] : навч. посіб. / Г. І. Шумило. - Київ : Кондор, 2008. - 506 с. : рис. - Літ.: с. 504. - ISBN 966-825-106-7 : 56.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання фывфывфыв: кулінарна обробка продуктів -- овочі -- кулінарна обробка риби -- м'ясні напівфабрикати -- напівфабрикати з птиці -- перші страви -- соуси -- овочеві гарніри -- круп'яні страви -- рибні страви -- другі м'ясні страви -- страви з яєць -- холодні страви -- солодкі страви -- напої -- борошняні страви -- страви з концентратів -- лікувальне харчування -- харчування учнів ПТУ -- харчування школярів Аннотация: Способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатівта страв відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
З-80 Золота енциклопедія української кухні [] / [авт.-уклад. О. Кривошей]. - Донецьк : Глорія Трейд, 2011. - 382, [2] с. : фото кольор. - ISBN 978-617-536-129-0 : 45.00 грн
Рубрики: Кухня українська--Культурна спадщина--Традиції--Популярні видання фывфывфыв: українська кухня -- салати -- холодні закуски -- заливні страви -- борщі -- кулеші -- солянки -- супи -- капусняки -- страви з м'яса -- домашні ковбаси -- страви з сала -- страви з птиці -- страви з кролика -- дичина -- страви з риби -- страви з овочів -- страви з грибів -- страви з яєць -- страви з сиру -- страви з круп -- борошняні страви -- вареники -- галушки -- українські напої -- освіжаючі напої -- квас -- міцні напої -- киселі Аннотация: Сотні перевірених часом та унікальних рецептів лягли в основу цієї книги, і вона стане вірним помічником у вдосконаленні кулінарної майстерності. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Кривошей, Олександр \уклад.\ Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Б 71 Блюда на пару [] : большая энциклопедия : самая полная коллекция / [сост. И. А. Михайлова]. - М. : Эксмо, 2011. - 478, [2] с. : цв.ил. - (Кулинарное искусство). - Прил.: с. 430-451. - ISBN 978-5-699-34046-0 : 142.00 грн
Рубрики: Лікувальна кулінарія--Рецептура--Популярні видання Харчові продукти--Обробка теплом--Популярні видання фывфывфыв: лечебная кулинария -- пищевые продукты -- обработка теплом -- пароварка -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- голубцы -- голубці -- пельмени -- пельмені -- манты -- манти -- вареники -- молочные блюда -- молочні страви -- десерты -- десерти Аннотация: Диетологи всего мира единодушно советуют потреблять сваренную на пару пищу всем, кто вынужден заботиться о своем здоровье. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Михайлова, И. А. \сост.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
В53 Висьневска-Рошковска, Кинга. Вегетарианство. Вегетарианские блюда [] / К. Висьневска-Рошковска, В. Пиотровякова ; [пер. с пол. С. Н. Гульянц ; предисл. А. С. Богдан]. - Минск : Полымя, 1992. - 445, [3] с. : ил., табл. - Алф. указ. блюд: с. 429-444. - ISBN 5-345-00470-6 : 5.00 грн
Рубрики: Вегетаріанство--Вегетаріанська кулінарія--Рецептура--Популярні видання фывфывфыв: физиология питания -- фізіологія харчування -- голодание -- голодування -- вегетарианские блюда -- вегетаріанські страви -- бутерброды -- бутерброди -- мучные блюда -- борошняні страви -- супы -- супи -- соусы -- десерты -- десерти -- напитки -- напої Аннотация: Различные аспекты сложного и противоречивого, во многом спорного питания - вегетарианства, исключающего мясо и рыбу, рецепты приготовления блюд вегетарианской кухни. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Пиотровякова, Ванда; Гульянц, С. Н. \пер.\; Богдан, А. С. \авт. предисл.\ Экземпляры всего: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
Б71 Блюда быстрого приготовления [] / [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Х. : Фолио, 2006. - 319 с. - (Кулинарная коллекция). - ISBN 966-03-3251-3 : 9.00 грн
Рубрики: Домашня кулінарія--Приготування--Рецептура--Популярні видання фывфывфыв: домашние заготовки -- домашні заготовки -- первые блюда -- перші страви -- молочные блюда -- молочні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- соусы -- соуси -- овощные блюда -- овочеві страви -- блюда из крупы -- страви з крупи -- мучные блюда -- борошняні страви -- десерты -- десерти -- блюда для микроволновой печи -- страви для мікрохвильової печі -- бутерброди -- бутерброды -- рибні страви -- рыбные блюда -- грибні страви -- грибные блюда -- блюда із морскьких продуктів -- блюда из морских продуктов Аннотация: Изложены секреты скоростного метода приготовления пищи, представлено около 1000 рецептов, используя которые вы сможете без особых усилий приготовить обед. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Киркач - Осипова, Л.Д. \худож.\ Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
У45 Українські страви [] / [упоряд. Б. Н. Фік ; худож.-оформ. Л. Джанік'ян]. - Х. : Світовид ; К. : ТАСТ-М, 2002. - 256 с. : табл., фото.кол. - ISBN 966-7921-25-X : 27.00 грн
Рубрики: Кухня українська--Популярні видання фывфывфыв: харчові речовини -- пищевые вещества -- холодні закуски -- холодные закуски -- перші страви -- первые блюда -- другі страви -- вторые блюда -- страви з картоплі -- блюда с картошки -- домашнє консервування -- домашнее консервирование -- вареники -- страви з крупів -- блюда из круп -- страви з грибів -- блюда из грибов -- страви з бобових -- блюда из бобовых -- борошняні страви -- мучные блюда -- сирні страви -- творожные блюда -- яєчна кулінарія -- яичная кулинария -- плодово-ягідні консерви -- плодово-ягодные консервы -- солодке тісто -- сладкое тесто -- напої -- напитки -- виноградні вина -- виноградные вина -- сервірування столу -- сервировка стола -- домашні заготівлі -- домашние заготовки -- зберігання продуктів -- хранение продуктов -- історія української кухні -- история украинской кухни Аннотация: Поєднання відновленої рецептури старих українських страв має допомогти приготувати в домашніх умовах різноманітні кулінарні вироби української кухні. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Фік, Б. Н. \упоряд.\; Джанік'ян, Л. \худож.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
А 35 Азбука питания [] / [сост. Т. А. Комарова]. - Алма-Ата : Кайнар, 1990. - 688 с. : рис., табл. - (Сельская семья: культура, эстетика, быт). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 680-682. - Лит.: с. 683. - ISBN 5-620-00195-4 : 7.00 р.
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Практичні посібники фывфывфыв: кулинария -- полноценная пища -- повноцінна їжа -- разумная кулинария -- розумна кулінарія -- бутерброды -- бутерброди -- супы -- супи -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из овощей -- страви із овочів -- грибные блюда -- грибні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- напитки -- напої -- домашние сладости -- домашні солодощі -- национальные кухни -- національні кухні -- культура питания -- культура харчування -- блюда для тучных людей -- страви для повних людей Аннотация: Эта книга составлена из разных источников, касающихся вопросов рационального питания человека. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Комарова, Тамара Андреевна \сост.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К26 Карсекіна, Валентина Вікторівна. Раціональне харчування в сім'ї [] / В. В. Карсекіна, М. М. Калакура. - Київ : Техніка, 1986. - 272 с. : рис. - Дод.: с. 269-270. - 2.70 р., 2.70 р. р., 10.00 грн р.
Рубрики: Раціональне харчування--Рецепти--Довідкові видання фывфывфыв: складання меню -- холодні страви -- холодні закуски -- супи -- овочеві страви -- страви з крупів -- страви з макаронів -- страви з риби -- страви з м'яса -- солодкі страви -- борошняні страви Аннотация: Описано широкий асортимент різних страв, що розроблені з урахуванням науково обгрунтованих норм харчування. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Калакура, Марія Михайлівна Экземпляры всего: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
К 56 Ковалев, Николай Иванович. Тайны кулинарии [] / Н. И. Ковалев. - Ленинград : Агропромиздат. Ленингр. отд-ние, 1991. - 311 с. : рис., табл. - ISBN 5-10-001089-4 : 10.00 крб Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Популярні видання фывфывфыв: кулинария -- рецепты -- пищевая ценность продуктов -- харчова цінність продуктів -- холодные закуски -- холодні закуски -- горячие закуски -- гарячі закуски -- супы -- супи -- блюда из круп -- страви із крупи -- овощные блюда -- овочеві страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- блюда из мяса -- страви із м'яса -- мучные блюда -- борошняні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої Аннотация: Приведены краткие сведения о продуктах, их пищевой ценности, приемах кулинарной обработки, рецептура и способы приготовления блюд. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К 53 Книга о вкусной и здоровой пище [] / [под ред. акад. АМН СССР А. А. Покровского]. - 9-е изд., стереотип. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 384 с. : рис., табл., фот. цв. - ISBN 5-10-002146-2 : 6.10 р.
Рубрики: Домашня кулінарія--Популярні видання фывфывфыв: домашняя кулинария -- питание и здоровье -- харчування і здоров'я -- закуски -- салаты -- салати -- супы -- супи -- мясные блюда -- м'ясні страви -- соусы -- соуси -- рыбные блюда -- рибні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- яичные блюда -- страви з яєць -- овощные блюда -- овочеві страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- крупяные блюда -- страви з круп -- изделия из теста -- вироби з тіста -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- домашнее консервирование -- домашнє консервування -- детское питание -- дитяче харчування -- лечебное питание -- лікувальне харчування Аннотация: Книга - справочное пособие по приготовлению домашней пищи - содержит современные данные науки о питании, полезные сведения о пищевых продуктах. рецепты приготовления разнообразных блюд. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Покровский, Алексей Алексеевич \ред.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
М94 Мы готовим хорошо. Около 1000 рецептов немецкой кухни [] : [пер. с нем.]. - Москва : ИРА, 1992. - 224 с. : рис., табл. - ISBN 5-85922-006-5 : 4200 крб
Рубрики: Німецька кухня--Рецептура--Німеччина--Популярні видання фывфывфыв: немецкая кухня -- рецептура -- рациональное питание -- раціональне харчування -- немецкие национальные блюда -- німецькі національні страви -- салаты -- салати -- маринады для салатов -- маринади для салатів -- соусы -- соуси -- овощные блюда -- овочеві страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- гриль -- молочные блюда -- молочні страви -- сладкие блюда -- солодкі страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- сервировка стола -- серверування столу Аннотация: Книга содержит около 1000 рецептов немецкой кухни. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 3 ФОНД (2), ВВ (1) Свободны: ФОНД (2), ВВ (1) |
Ф 27 Фатов, Михаил Федорович. 1000 блюд ресторанной кухни [] / М. Ф. Фатов, В. В. Холодков. - Москва : Экономика, 1985. - 296 с. : рис. - 1.20 р.
Рубрики: Ресторанна справа--Кулінарія--Рецептура--Практичні посібники фывфывфыв: ресторанное дело -- кулинария -- холодные блюда -- холодні страви -- супы -- супи -- блюда из овощей -- страви з овочів -- блюда из круп -- страви з круп -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из мяса -- страви з м'яса -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из дичи -- страви з дичини -- гарнири -- гарниры -- соусы -- соуси -- напитки -- напої -- мучные блюда -- борошняні страви Аннотация: Книга обобщает опыт старейших кулинаров страны по приготовлению известных и многих забытых блюд. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Холодков, Виктор Васильевич Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Н 12 На любой вкус [] / [сост. В. Е. Колесникова]. - Симферополь : ВЕК, 1996. - 352 с. - ISBN 5-7707-3488-4 : 3.00 грн Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Довідкові видання фывфывфыв: кулинария -- холодная кухня -- вегетарианская кухня -- вегетаріанська кухня -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- гарниры -- гарніри -- мучные блюда -- борошняні страви -- сладкие блюда -- солодкі страви Аннотация: Рецепты приготовления многочисленных блюд на любой вкус с конкретными рекомендациями о необходимом наборе продуктов. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Колесникова, В. Е. \сост.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
О-23 Образцовая кухня и практическая школа домашнего хозяйства. 3000 рецептов [] / сост. П. Ф. Симоненко. - Репр. воспроизведение изд. 1892 года. . - Москва : Голос, 1991. - 736 с. : рис. - Алф. указ.: с. 716-735. - ISBN 5-7055-0843-5 : 29.00 крб, 29.00 крб крб, 15.00 грн. крб Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання фывфывфыв: кулинария -- горячие жидкие блюда -- гарячі рідкі страви -- холодные жидкие блюда -- холодні рідкі страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- блюда из круп -- страви із крупи -- яичные блюда -- страви із яєць -- молочные блюда -- молочні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- лечебное питание -- лікувальне харчування -- пищевая косметика -- харчова косметика -- фальсификация продуктов -- фальсифікація продуктів Аннотация: Самая популярная в прошлом среди кулинаров книга "Образцовая кухня" даст любой хозяйке возможность комфортабельно устроить домашнюю жизнь, научиться готовить. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Симоненко, П. Ф. \сост.\ Экземпляры всего: 4 ВВ (2), ФОНД (2) Свободны: ВВ (2), ФОНД (2) |
К30 Кулинарная книга для молодых хозяек [] / [сост.: Ю. А. Поляков, Н. З. Быковская]. - Донецк : Донеччина, 1992. - 399 с. : фот. цв. - Лит.: с. 396. - ISBN 5-86938-002-2 : 58.00 крб Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання фывфывфыв: кулинария -- холодные закуски -- холодні закуски -- овощная кулинария -- овочева кулінарія -- крупяные изделия -- круп'яні вироби -- мучные блюда -- борошняні страви -- первые блюда -- перші страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- праздничные блюда -- святкові страви -- старинные рецепты -- старовинні рецепти -- домашние заготовки -- домашні заготовки Аннотация: Основы кулинарного искусства: правила обработки продуктов, технология приготовления повседневных и праздничных блюд. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Поляков, Юрий Александрович \сост.\; Быковская, Нина Захаровна \сост.\ Экземпляры всего: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |