П 31 Пешук, Людмила Василівна. Біохмія та технологія оліє-жирової сировини [] : навч. посібник / Л. В. Пешук, Т. Т. Носенко. - К. : Центр учбов. л-ри, 2011. - 295, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 585-289. - Л-ра: с. 290-292. - ISBN 978-611-01-0035-9 : 68.00 грн
Рубрики: Біохімія--Продукція рослинництва--Навчальні видання фывфывфыв: олійні культури -- масленичные культуры -- морфологічна характеристика плодів -- морфологическая характеристика плодов -- обмін речовин насіння -- обмен веществ семян -- дозрівання насіння -- созревание семян -- зберігання насіння -- сохранность семян -- властивості насіння -- свойства семян -- якість олійного насіння -- качество масленичных семян -- білково-олійні рослини -- белково-масленичные растения -- тваринні жири -- животные жиры -- білкові продукти -- белковые продукты -- соєві продукти -- соевые продукты Аннотация: Біохімічний склад сучасних сортів та гібридів насіння основних олійних культур,нетрадиційної олійної сировини. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Носенко, Тетяна Тимофіївна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
З-22 Залашко, Михаил Валентинович. Биотехнология переработки молочной сыворотки [] / М. В. Залашко. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 192 с. : рис., табл. - Лит.: с. 188-191. - ISBN 5-10-000931-4 : 0.70 р.
Рубрики: Молочні продукти--Біотехнологія--Практичні посібники фывфывфыв: молочные продукты -- биотехнология -- состав молочной сыворотки -- склад молочної сироватки -- свойства молочной сыворотки -- властивості молочної сироватки -- микрофлора молочной сыворотки -- мікрофлора молочної сироватки -- брожение лактозы -- бродіння лактози -- окисление лактозы -- окислювання лактози -- белковые продукты -- білкові продукти -- кормовые продукты -- кормові продукти -- продукты биосинтеза -- продукти біосинтезу -- микробная биотехнология -- мікробна біотехнологія Аннотация: Производство продуктов микробного синтеза при использовании в качестве субстрата молочной сыворотки. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
П27 Переработка и использование молочной сыворотки [] : технолог. тетрадь / [А. Г. Храмцов и др.]. - Москва : Росагропромиздат, 1989. - 271 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 269-271. - ISBN 5-260-00084-6 : 1.30 р.
Рубрики: Молочна продукція--Виробництво--Практичні посібники фывфывфыв: молочная продукция -- молочная сыворотка -- молочна сироватка -- сливки -- вершки -- сгущенные концентраты -- згущені концентрати -- белковые продукты -- білкові продукти -- молочный сахар -- молочний цукор -- хлебопекарная промышленность -- хлібопекарська промисловість -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- мороженое -- морозиво -- кормопроизводство -- кормовиробництво Аннотация: Способы переработки молочной сыворотки по безотходной и малоотходной технологиям, использование ее в пищевой промышленности и кормопроизводстве. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Храмцов, А. Г.; Павлов, В. А.; Нестеренко, П. Г.; Холодов, Г. И. Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |