С 40 Сирохман, Іван Васильович. Асортимент і якість кондитерських виробів [] : навч. посіб. / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2009. - 636 с. : рис., табл. - Літ.: с. 633. - ISBN 978-966-364-899-6 : 106.00 грн, 106.00 грн, 126.00 грн
Рубрики: Кондитерські вироби--Навчальні видання фывфывфыв: мармеладно-пастильні вироби -- карамель -- шоколад і какао -- цукерки -- халва -- печиво -- крекери -- пряникові вироби -- вафлі -- торти і тістечка -- кекси -- рулети і бісквіти -- дієтичні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- якість кондитерських виробів Аннотация: Товарознавча характеристика асортименту кондитерських виробів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Лебединець, Віра Тарасівна Экземпляры всего: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
Т31 Талейсник, Михаил Александрович. Технология мучных кондитерских изделий [] : учеб. пособие для сред. проф.-техн. училищ / М. А. Талейсник, Л. М. Аксенова, Т. С. Бернштейн. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 224 с. : граф., рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для подготовки кадров массовых профессий). - Лит.: с. 222. - 0.80 р.
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Технологія--Навчальні видання фывфывфыв: мучные кондитерские изделия -- песочные полуфабрикаты -- пісочні напівфабрикати -- бисквиты -- бісквіти -- вафельное тесто -- вафельне тісто -- сахарные полуфабрикаты -- цукрові напівфабрикати -- глазури -- глазурі -- кремы -- креми -- пирожные -- тістечка -- торты -- торти -- кексы -- кекси -- ромовые бабы -- ромові баби -- рулеты -- рулети -- пряники -- рецептура мучных кондитерских изделий -- рецептура борошняних кондитерських виробів Аннотация: Рассмотрены технологические схемы производства различных видов мучных кондитерских изделий. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Аксенова, Лариса Михайловна; Бернштейн, Татьяна Сауловна Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |