П 63 Посудін, Юрій Іванович. Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів [] : навч. посіб. / Ю. І. Посудін. - Київ : Арістей, 2005. - 408 с. : кольор. іл., рис., табл. - Бібліогр.: с. 378-396. - ISBN 966-8458-61-36 : 44.00 грн, 63.00 грн
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Оцінка--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: якість рослинної продукції -- якість молочної продукції -- якість тваринної продукції -- якість яєць -- безпека продуктів харчування -- якість меду -- методи оцінки якості -- вимірювання кольору продуктів -- спектроскопія продуктів -- вимірювання аромату -- комп'ютерні зображення якості продуктів Аннотация: Сучасні фізичні методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських та харчових продуктів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 4 ВВ (2), ФОНД (2) Свободны: ВВ (2), ФОНД (2) |