636(075)
М34


   
    Матеріали для самостійного вивчення технологій в тваринництві та рослинництві [] : [навч. посібник] / [уклад.: Полковніченко П. П., Ахметов І. Р.]. - Житомир : Волинь, 2012. - 139, [1] с. - Л-ра в кінці ст. - ISBN 966-690-158-6 : 25.00 грн
УДК
ББК 45я73 + 42я73
Рубрики: Тваринництво--Технології--Навчальні видання
   Рослинництво--Технології--Навчальні видання

фывфывфыв:
місцеві видання -- местные издания -- виробництво молока -- производство молока -- виробництво яловичини -- производство говядины -- виробництво продукції свинарства -- производство продукции свинарства -- вирощування хутрових звірів -- выращивание меховых зверей -- виробництво продукції вівчарства -- производство продукции овцеводства -- виробництво продукції козівництва -- производство продукции козеводства -- продукція сільськогосподарської птиці -- продукция сельскохозяйственной птицы -- землеробство -- земледелие -- садівництво -- садоводство -- овочівництво -- овощеводство -- квіти -- цветы
Аннотация: В матеріалах приведені основні відомості про виробничі процеси в тваринництві та рослинництві, висвітлені методи утримання, розведення і годівлі тварин, їх біологічні особливості, а також описані технологічні процеси під час організації робіт в рослинництві: на полях, в садах і тепличних господарствах.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Полковніченко, П. П. \уклад.\; Ахметов, І. Р. \уклад.\; Організація і розвиток науки у краї 11.02
Экземпляры всего: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)

636.03
Т38


   
    Технологія виробництва продукції тваринництва [] : курс лекцій / В. А. Бурлака [та ін.] ; М-во аграр. політики і прод. України, Житомир. нац. агроеколог. ун-т. - Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2012. - 168 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 159-160. - Дод.: с. 161-167. - 30.00 грн
УДК
ББК 46-6
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Наукові видання
   
фывфывфыв:
продукти харчування -- продукты питания -- анатомія сільськогосподарських тварин -- анатомия сельскохозяйственных животных -- фізіологія сільськогосподарських тварин -- физиология сельскохозяйственных животных -- розведення сільськогосподарських тварин -- разведение сельскохозяйственных животных -- поживність кормів -- питательность кормов -- живлення тварин -- питание животных -- норми годівлі -- нормы кормления -- кормова база -- кормовая база -- виробництво свинини -- производство свинины -- виробництво продукції вівчарства -- производство продукции овцеводства -- виробництво продукції птахівництва -- производство продукции птицеводства
Аннотация: Сучасний підхід до вивчення тваринництва, як основного джерела продуктів харчування та перспективного розвитку цієї галузі.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Бурлака, В. А.; Борщенко, В. В.; Микитюк, В. М.; Кривий, М. М.; Міністерство аграрної політики і продовольства України; Житомирський національний агроекологічний університет
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

338.43:638.32/.38
Е40


   
    Економіка вівчарства [] / [В. П. Курган та ін.] ; за ред. В. П. Кургана. - Київ : Урожай, 1976. - 168 с. : табл. - (Бібліотека сільського економіста). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 166-167. - 0.39 р.
УДК
ББК 65.325.2
Рубрики: Вівчарство--Економіка--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
народногосподарське значення вівчарства -- оцінка порід овець -- ефективність племінного вівчарства -- створення кормової бази -- організація відтворення овець -- особливості племінної роботи -- годівля овець -- виробництво продукції вівчарства
Аннотация: Висвітлюється народногосподарське значення і економіча ефективність вівчарства.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Курган, В. П.; Летучев, К. П.; Курган, Л. І.; Шелест, Л. І.; Курган, В. П. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)