637.1/.3(075.8)
М32


    Мастаков, Николай Николаевич.
    Технология тепловой обработки молока [] : учеб. пособие / Н. Н. Мастаков. - Киев : Выща шк., 1990. - 167 с. : рис., табл. - Прил.: с. 161-162. - Лит.: с. 163-164. - ISBN 5-11-001820-0 : 0.30 р.
УДК
ББК 36.950я722
Рубрики: Молоко--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
коровье молоко -- коров'яче молоко -- охлаждение молока -- охолодження молока -- пастеризация молока -- пастеризація молока -- стерилизация молока -- стерилізація молока -- сепарирование молока -- сепарування молока -- производство кисло-молочных продуктов -- виробництво кисломолочних продуктів -- производство сыра -- виробництво сиру -- производство масла -- виробництво масла -- производство мороженого -- виробництво морозива
Аннотация: Характеристика молока, изменение его составных частей при охлаждении и нагревании в производстве различных видов цельномолочных продуктов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)



   
    Забезпечення якості та безпечності молока й молочних продуктів у Швейцарії малим та середнім бізнесом: важливі уроки для України [] // Тваринництво сьогодні = Животноводство сегодня : науч.-практ. журнал. - 2020. - N 9. - С. 48-53 : рис., фото кольор.
Рубрики: Молоко--Виробництво--Швейцарія--Україна
   Молочні продукти--Виробництво--Швейцарія--Україна

фывфывфыв:
виробництво сиру -- виробництво питного молока -- виробництво йогурту -- виробництво вершків -- виробництво масла

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)