663.4
Б93


    Бут, Сергій Анатолійович.
    Удосконалення процесів і обладнання у виробництвах солодів і пива [] : монографія / С. А. Бут ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Кондор, 2016. - 263, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 246-263. - ISBN 978-617-7278-69-5 : 130.00 грн
УДК
ББК 36.870
Рубрики: Пивоварне виробництво--Солод--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
матеріальні сировинні потоки -- виробництво солоду -- виробництво пива -- генерування пари -- енергетичні потоки -- хімічна енергія -- теплові машини-двигуни -- теплові насоси -- енергозбереження -- конвеєри -- екологія пивоваріння
Аннотация: Матеріальні сировинні потоки як першоджерела енергетичних потенціалів, особливості трансформації енергетичних і матеріальних потоків, що стосуються виробництва солодів і пива.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

663.8.051
Д66


    Домарецкий, Виталий Афанасьевич.
    Производство концентратов, экстрактов и безалкогольных напитков [] : справочник / В. А. Домарецкий. - Киев : Урожай, 1990. - 243 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 238-242. - ISBN 5-337-00631-2 : 1.20 р.
УДК
ББК 36.88я2
Рубрики: Безалкогольні напої--Виробництво--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
безалкогольные напитки -- производство -- виды сырья -- види сировини -- технология концентратов -- технологія концентратів -- производство порошкообразных смесей -- виробництво порошкоподібних сумішей -- производство солода -- виробництво солоду -- производство солодовых экстрактов -- виробництво солодових екстрактів -- производство напитков из концентратов -- виробництво напоїв із концентратів -- производство квасов из концентратов -- виробництво квасів із концентратів -- биологическая стойкость напитков -- біологічна стійкість напоїв -- качество безалкогольных напитков -- якість безалкогольних напоїв -- себестоимость безалкогольных нвпитков -- собівартість безалкогольних напоїв
Аннотация: Рассматриваются вопросы совершенствования существующей и создания новой технологии и техники, направленной на повышение качества и снижение себестоимости безалкогольных напитков.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 3
АБ (1), ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: АБ (1), ФОНД (1), ВВ (1)



    Кузіна, В. Ю.
    Трансформація солодової галузі України на шляху інтеграції до європейського економічного простору [] / В. Ю. Кузіна // Економіка та держава. - 2020. - N 2. - С. 127-130. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Бродильні виробництва--Розвиток--Україна
фывфывфыв:
виробництво солоду -- іноземні солодові корпорації -- пиво -- ячмінь -- експорт -- європейська якість

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)