И75 Иоцюс, Гедиминас Пранович. Птицеводство [] : учебник / Г. П. Иоцюс, Н. И. Старчиков. - М. : Агропромиздат, 1989. - 351 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для техникумов). - Предм. указ.: с. 347-349. - ISBN 5-10-000718-4 : 0.95 р.
Рубрики: Птахівництво--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: анатомия птицы -- анатомія птиці -- физиология птицы -- фізіологія птиці -- происхождение птицы -- походження птиці -- породы птицы -- породи птиці -- племенная работа -- племінна справа -- инкубация -- інкубація -- кормление птицы -- годівля птиці -- производство яиц -- виробництво яєць -- производство мяса птицы -- виробництво м'яса птиці -- обработка продуктов птицеводства -- обробка продуктів птахівництва -- переработка продуктов птицеводства -- переробка продуктів птахівництва Аннотация: Разведение сельскохозяйственной птицы в специализированных хозяйствах, использование ее для производства яиц и мяса. Доп.точки доступа: Старчиков, Николай Иванович Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Б64 Бірта, Габріелла Олександрівна. Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс) [] : навч. посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - Київ : Центр учбов. літ., 2012. - 424, [2] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 421-424. - ISBN 978-617-673-098-9 : 81.00 грн
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: продукція рослиного походження -- дикоростущі плоди -- дикоростучі ягоди -- малопоширені овочі -- гриби -- ресурси молочних продуктів -- ресурси м'ясних товарів -- м'ясні копченості -- ресурси рибних товарів -- виробництво яєць Аннотация: Загальнобіологічні, споживчі та лікувальні властивості сировини рослинного та тваринного походження, їх використання для формування продовольчих ресурсів країни. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Бургу, Юрій Георгійович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Б 64 Бірта, Габріелла Олександрівна. Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс) [] : навч. посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торгівлі". - К. : Центр учбов. л-ри, 2012. - 218, [2] с. - Л-ра: с. 219. - ISBN 978-617-673-001-9 : 49.00 грн
Рубрики: Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання фывфывфыв: продукція рослинного походження -- продукция растительного происхождения -- дикоростучі плоди -- дикорастущие плоды -- дикоростучі ягоди -- дикорастущие ягоды -- дикоростучі горіхи -- дикорастущие орехи -- малопоширені овочі -- малораспространенные овощи -- їстивні гриби -- съедобные грибы -- отруйні гриби -- ядовитые грибы -- продукція тваринного походження -- продукция животного происхождения -- ресурси молочних продуктів -- ресурсы молочных продуктов -- ресурси м'ясних товарів -- ресурсы мясных товаров -- продукція другорядних тварин -- продукция второстепенных животных -- м'ясні копченості -- мясные копчености -- м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- рибні напівфабрикати -- рыбные полуфабрикаты -- ресурси рибних товарів -- ресурсы рыбных товаров -- ікряні товари -- икорные товары -- нерибні продукти моря -- нерыбные продукты моря -- виробництво яєць -- производство яиц Аннотация: Загальнобіологічні, споживчі та лікувальні властивості сировини рослинного походження, їх використання для формування продовольчих ресурсів країни. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Бургу, Юрій Георгійович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" Экземпляры всего: 2 ФОНД (2) Свободны: ФОНД (1) |
П32 Пигарев, Николай Васильевич. Технология производства продуктов птицеводства и их переработка [] : учебник для учащихся сред. спец. учеб. заведений / Н. В. Пигарев. - М. : Агропромиздат, 1991. - 343 с. : рис., табл. - Прил.: с.323. - Предм. указ.: с. 340-341. - ISBN 5-10-000730-3 : 1.10 р.
Рубрики: Птахівництво--Навчальні видання фывфывфыв: производство яиц -- виробництво яєць -- выращивание молодняка кур -- вирощування молодняка курей -- содержание кур-несушек -- утримання курей-несучок -- производство мяса птицы -- виробництво м'яса птиці -- переработка яиц -- переробка яєць -- качество пищевых яиц -- якість харчових яєць -- производство продуктов из яиц -- виробництво продуктів із яєць -- переработка птицы -- переробка птиці -- переработка побочных продуктов -- переробка побічних продуктів Аннотация: Рассмотрены вопросы производства яиц и мяса и их переработка. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Столяр, Теодор Акивович; Шумков, Евгений Георгиевич Экземпляры всего: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
К82 Крикун, Антон Андреевич. Разведение птицы в приусадебных хозяйствах [] / А. А. Крикун. - М. : Колос, 1971. - 88 с. : рис., табл. - 0.17 р. Рубрики: Домашні птахи--Популярні видання фывфывфыв: породы домашней птицы -- породи домашньої птиці -- яйценоские породы кур -- яйценосні породи курей -- мясные породы кур -- м'ясні породи курей -- породы уток -- породи качок -- породы гусей -- породи гусей -- породы индеек -- породи індиків -- производство яиц -- виробництво яєць -- основы кормления птицы -- основи годівлі птиці -- производство мяса птицы -- виробництво м'яса птиці -- болезни птиц -- хвороби птиць Аннотация: Даны породы кур, уток, гусей и индеек лучше приспособленных для разведения в приусадебном хозяйстве, об особенностях их выращивания , содержания и кормления. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К93 Курдюков, Михайло Гаврилович. Птахівництво [] : навч. посібник / М. Г. Курдюков. - 2-ге вид., переробл. і допов. - К. : Вища шк., 1974. - 272 с. : рис., табл. - Дод.: с. 260-269. - 0.60 р.
Рубрики: Птахівництво--Навчальні видання фывфывфыв: фізіологія сільськогосподарської птиці -- физиология сельскохозяйственной птицы -- біологія птиці -- биология птицы -- племінна робота в птахівництві -- племенная работа в птицеводстве -- інкубація -- инкубация -- системи утримання птиці -- системы содержания птицы -- основи годівлі птиці -- основы кормления птицы -- виробництво яєць -- производство яиц -- виробництво м'яса птиці -- производство мяса птицы Аннотация: Висвітлені питання організації виробництва яєць і м'яса птиці на промисловій основі. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
П81 Промышленная технология производства яиц и мяса птицы [] / [О. Л. Ермолаева и др.]. - Москва : Россельхозиздат, 1978. - 223 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - 0.65 р.
Рубрики: Птахівництво--Практичні посібники фывфывфыв: производство яиц -- виробництво яєць -- производство бройлеров -- виробництво бройлерів -- производство мяса гусей -- виробництво м'яса гусей -- производство мяса уток -- виробництво м'яса качок -- производство мяса индеек -- виробництво м'яса індичок -- производство мяса цесарок -- виробництво м'яса цесарок Аннотация: Приведены данные по содержанию и кормлению сельскохозяйственной птицы, освещены вопросы технологии интенсивного выращивания молодняка разных видов. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Ермолаева, О. Л.; Сергеев, В. А.; Салеев, П. Ф.; Хитров, Н. И. Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Гриценко, Дарія. Огляд ринку яєць [] / Д. Гриценко> // Тваринництво сьогодні = Животноводство сегодня : науч.-практ. журнал. - 2017. - N 2. - С. 70-72 : табл. Рубрики: Яйця (харч.)--Ринок (екон.) фывфывфыв: виробництво яєць -- експорт яєць Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Кропивко, Валентина. Сучасний стан розвитку птахівництва в Україні [] / В. Кропивко> // Тваринництво сьогодні = Животноводство сегодня : науч.-практ. журнал. - 2020. - N 3. - С. 17-19 : рис., фот. Рубрики: Птахівництво--Україна фывфывфыв: поголів'я птиці -- виробництво м'яса птиці -- виробництво яєць Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С74 Справочник по технике безопасности и производственной санитарии в промышленном птицеводстве [] / [Г. П. Серый [и др.]. - Москва : Колос, 1978. - 128 с. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - 0.40 р. Рубрики: Птахівництво--Техніка безпеки--Виробнича санітарія--Довідкові видання фывфывфыв: птицеводство -- техника безопасности -- производственная санитария -- безопасная эксплуатация оборудования -- безпечна експлуатація обладнання -- производство яиц -- виробництво яєць -- производство мяса птицы -- виробництво м'яса птиці Аннотация: Перечень правил и инструкций по технике безопасности для работников птицеводческих предприятий. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Серый, Георгий Петрович; Васильев, Владимир Георгиевич; Панкова, Екатерина Владимировна; Шейнин, Соломон Моисеевич Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |