664:658.562(075.8)
М54


   
    Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів [] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; за заг. ред. Л. М. Крайнюк. - Суми : Унів. кн., 2013. - 299, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 289-296. - Л-ра: с. 297-299. - ISBN 978-966-680-404-7 : 75.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Продовольчі товари--Навчальні видання
фывфывфыв:
харчова продукція -- пищевая продукция -- якість харчової продукції -- качество пищевой продукции -- контроль якості продукції -- контроль качества продукции -- продукти харчування -- продукты питания -- безпека харчової продукції -- безопасность пищевой продукции -- оцінювання якості продукції -- оценивание качества продукции -- оцінювання харчової якості -- оценивания пищевого качества -- органолептична оцінка -- органолептическая оценка -- інструментальні методи оцінювання -- инструментальные методы оценки -- фізичні методи оцінки -- физические методы оценки -- фізико-хімічні методи оцінки -- физико-химические методы оценки -- фізико-хімічні показники якості -- физико-химические показатели качества -- номенклатура показників якості -- номенклатура показателей качества -- нормування показників якості -- нормирования показателей качества -- контроль показників якості -- контроль показателей качества -- якість продукції тваринництва -- качество продукции животноводства -- якість рослинних жирів -- качество растительных жиров -- контроль м'ясної продукції -- контроль мясной продукции -- оцінювання якості сировини -- оценивание качества сырья -- контроль молочної продукції -- контроль молочной продукции -- якість рибної продукції -- качество рыбной продукции -- якість яєчної продукції -- качество яичной продукции -- якість жирової продукції -- качество жировой продукции -- виробничі лабораторії -- производственные лаборатории -- лабораторії харчових виробництв -- лаборатории пищевых производств -- продукти тваринництва -- продукты животноводства -- рослинні жири -- растительные жиры
Аннотация: Викладено методологічні основи оцінювання, їх законодавчу базу, показники якості харчової продукції, методи вимірювання та основи контролю якості.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Черевко, О. І.; Димитрієвич, Л. Р.; Зіборова, Л. Г.; Крайнюк, Л. М.; Крайнюк, Л. М. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)