663/664(075.8)
Р 78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості [] : навч. посібник / Ростовський В. С., Олейник Н. В. - К. : Кондор, 2009. - 136 с. : рис., табл. - Бібліогр. на початку розд. - ISBN 978-966-351-234-1 : 028.00 грн
УДК
ББК 36я73
Рубрики: Харчова промисловість--Ресурсозбереження--Навчальні видання для вищої школи
фывфывфыв:
ресурсозберігаючі технології -- вторинна харчова сировина -- нетрадиційна харчова сировина -- безвідходна технологія -- відходи цитрусових культур -- відходи баштанних культур -- місцева рослинна сировина -- кавові напої -- харчові барвники -- нетрадиційна ягідна сировина -- вторинна сировина в хлібопеченні -- вторинна кондитерська сировина -- молочні відходи -- відходи м'ясопродуктів -- рибні відходи -- утильжири -- економія паливно-енергетичних ресурсів
Аннотация: Впровадження безвідходних технологій в харчову промисловість, зокрема в громадське харчування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Олейник, Н. В.
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)