619:614.9 О-75
Основи ветеринарно-санітарної експертизи [] / [О. Г. Осташевський та ін.]. - 2-ге вид., переробл. - К. : Урожай, 1971. - 134 с. : рис. - (Бібліотека ветеринарного фельдшера). - 0.46 р.ББК 48.1 Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза--Практичні посібники фывфывфыв: ветеринарне обслуговування приймання тварин -- ветеринарное обслуживание приемки животных -- морфологічний склад м’яса -- морфологический состав мяса -- хімічний склад м'яса -- химический состав мяса -- експертиза консервованих м’ясних продуктів -- экспертиза консервированных мясных продуктов -- гігієна первинної обробки молока -- гигена первичной обработки молока -- ветеринарно-санітарна експертиза м’яса -- ветеринарно-санитарная экспертиза мяса -- ветеринарно-санітарна експертиза яєць -- ветеринарно-саиитарная экспертиза яиц -- ветеринарно-санітарна експертиза молока -- ветеринарно-санитарная экспертиза молока Аннотация: Описані методи визначення ветеринарно-санітарної доброякісності продуктів тваринництва.
Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Осташевський, О. Г.; Образцов, В. П.; Пустовар, Я. П.; Котенко, І. І.
Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1)
|