О64 Організація готельного господарства [] : навч. посібник / О. М. Головко [та ін.] ; за ред. О. М. Головко ; М-во освіти і науки України, Мукачівський держ. ун-т. - К. : Кондор, 2011. - 408, [2] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 401-405. - ISBN 978-966-351-358-4 : 75.00 грн, 90.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Україна--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: готельне будівництво -- гостиничное строительство -- готельна архітектура -- гостиничная архитектура -- інтер'єри -- интерьеры -- технологія клінінгу -- технология клининга -- організація харчування -- организация питания -- культура обслуговування -- культура обслуживания -- організація відпочинку -- организация отдыха -- безпека готелів -- безопасность гостиниц Аннотация: Основи організації робіт і надання послуг в готельному господарстві. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Головко, Ольга Миколаївна; Кампов, Надія Семенівна; Махлинець, Сергій Семенович; Симочко, Ганна Василівна; Головко, Ольга Миколаївна \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Мукачівський державний університет Экземпляры всего: 2 ЧЗ (1), ФОНД (1) Свободны: ЧЗ (1), ФОНД (1) |
М21 Мальська, Марта Пилипівна. Організація готельного обслуговування [] : підручник / М. П. Мальська, І. Г. Пандяк, Ю. С. Занько ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Львів. нац. ун-т ім. І. Франка. - К. : Знання, 2011. - 366, [2] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 294-299. - Дод.: с. 300-363. - ISBN 978-966-346-810-5 : 81.00 грн
Рубрики: Готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: готельне обслуговування -- гостиничное обслуживание -- сфера гостинності -- сфера гостеприимства -- готельне господарство -- гостиничное хозяйство -- готельні послуги -- гостиничные услуги -- готельні служби -- гостиничные службы -- готельна архітектура -- гостиничная архитектура -- готельний бізнес -- гостиничный бизнес -- готельні підприємства -- гостиничные предприятия -- управління готельним підприємством -- управления гостиничным предприятием -- вартість готельних послуг -- стоимость гостиничных услуг -- підприємства громадського харчування -- предприятия общественного питания -- готельний менеджмент -- гостиничный менеджмент Аннотация: Систематизовано виклад організаційних, управлінських і технологічних засад вивчення готельної сфери як навчальної дисципліни теоретико-методологічного й ужиткового спрямування. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Пандяк, Ігор Григорович; Занько, Юрій Степанович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Львівський національний університет імені Івана Франка Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |