Е64 Енциклопедія консервування [] / [упоряд. І. О. Сокол ; худож. І. В. Осипов]. - Х. : Фоліо, 2005. - 480 с. - (Домашня бібліотека). - ISBN 966-03-3172-X : 011.00 грн
Рубрики: Консервування--Довідкові видання; Популярні видання фывфывфыв: сушіння продуктів -- сушка продуктов -- копчення продуктів -- копчение продуктов -- соління -- соление -- засолюваня -- засолка -- квашення -- квашение -- маринування -- маринование -- консервування зелені -- консервирование зелени -- замороження продуктов -- замораживание продуктов -- грибні заготовки -- грибные заготовки Аннотация: Способи консервування продуктів: сушіння, копчення, соління, квашення, маринування, теплова обробка, замороження. Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Сокол, І.О. \упоряд.\; Осипов, І.В. \худ.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |