613(075.8)
І-21


    Іванова, Олена Василівна.
    Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / О. В. Іванова, Т. В. Капліна. - Суми : Унів. кн., 2010. - 400 с. - Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398. - ISBN 978-966-680-482-5 : 87.00 грн, 84.00 грн, 120.00 грн
УДК
ББК 51.239я73
Рубрики: Санітарія--Гігієна--Навчальні видання для вищої школи
   Ресторанна справа

   
фывфывфыв:
санітарно-епідеміологічна служба -- санитарно-эпидемиологическая служба -- гігієна повітря -- гигиена воздуха -- гігієна води -- гигиена воды -- гігієна грунту -- гигиена почвы -- гігієна опалення -- гигиена отопления -- гігієна вентиляції -- гигиена вентиляции -- гігієна території ресторану -- гигиена територии ресторана -- санітарний режим -- санитарный режим -- дезинфікуючі засоби -- дезинфицирующие средства -- санітарні вимоги -- санитарные требования -- санітарна документація -- санитарная документация -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- санітарно-гігієнічна оцінка продуктів -- санитарно-гигиеническая оценка продуктов -- гігієна дитячого харчування -- гигиена детского питания -- гігієна профілактичного харчування -- гигиена профилактического питания -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- кишкові інфекції -- кишечные инфекции
Аннотация: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Капліна, Т. В.
Экземпляры всего: 3
ВСМЛ (1), ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВСМЛ (1), ВВ (1), ФОНД (1)

613(075.8)
І-21


    Іванова, Олена Василівна.
    Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / О. В. Іванова, Т. В. Капліна. - Суми : Унів. кн., 2012. - 398, [1] с. : табл. - Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398. - ISBN 978-966-680-482-5 : 85.00 грн
УДК
ББК 51.239я73
Рубрики: Санітарія--Гігієна--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
санітарно-епідеміологічна служба -- санитарно-эпидемиологическая служба -- гігієна повітря -- гигиена воздуха -- гігієна води -- гигиена воды -- гігієна грунту -- гигиена почвы -- гігієна опалення -- гигиена отопления -- гігієна вентиляції -- гигиена вентиляции -- гігієна території ресторану -- гигиена територии ресторана -- санітарний режим -- санитарный режим -- дезинфікуючі засоби -- дезинфицирующие средства -- санітарні вимоги -- санитарные требования -- санітарна документація -- санитарная документация -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- санітарно-гігієнічна оцінка продуктів -- санитарно-гигиеническая оценка продуктов -- гігієна дитячого харчування -- гигиена детского питания -- гігієна профілактичного харчування -- гигиена профилактического питания -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- кишкові інфекції -- кишечные инфекции
Аннотация: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Капліна, Т. В.
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)

577
О-75


   
    Основи екології та профілактична медицина [] : підручник / Д. О. Ластков [та ін.]. - Київ : ВСВ "Медицина", 2017. - 472, [3] с. - Ппрелік законодавч. і нормат. док. : с. 467-471. - ISBN 978-617-505-418-5 : 216.00 грн.
УДК
ББК 51.1(2)1я73
Рубрики: Екологія--Медицина--Профілактика--Навчальні видання для вищої школи
фывфывфыв:
гігієна та санітарія -- гігієна повітря -- гігієна грунту -- гігієна води -- охорона навколишнього середовища -- раціональне харчування -- харчові отруєння -- професійні шкідливості -- гігієна закладів охорони здоров'я -- радіаційна гігієна
Аннотация: У підручнику подано сучасні знання з питань екології та профілактичної медицини. Висвітлено соціальні умови, природні й антропогенні чинники навколишнього середовища, які впливають на працездатність людини, а також заходи, спрямовані на усунення несприятливого впливу середовища, його оздоровлення, запобігання виникненню захворювань, зміцнення здоров'я і збільшення тривалості життя людини. Для студентів вищих медичних навчальних закладів I-III рівнів акредитації.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Ластков, Д. О.; Сергета, І. В.; Швидкий, О. В.; Сергієнко, А. Ю.
Экземпляры всего: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)