О-75 Основи фізіології, гігієни та безпеки харчування [Текстььь] : навч. посіб. / О. М. Царенко [та ін.]. - Суми : Унів. кн., 2004. Ч. II : Основи гігієни та безпеки харчування. - 278 с. : рис., табл. - Літ.: с. 276-278. - ISBN 966-680-162-0 : 25.00 грн Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи Харчові виробництва--Навчальні видання для вищої школи Охорона здоров'я--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: гігієна харчової продукції -- гігієна продуктів тваринництва -- гігієна продукції рослинництва -- гігієна продукції тривалого зберігання -- гігієна використання харчових добавок -- харчові отруєння -- антихарчові компоненти їжі -- гігієна харчових виробництв Аннотация: Гігієна та безпека харчування, гігієнічна характеристика основних груп харчових продуктів та вимоги до їх виготовлення. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Царенко, Олександр Михайлович; Машкін, Микола Іванович; Павлоцька, Лариса Федірівна; Димитрієвич, Любов Радоївна Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |