Д71 Доцяк, Віра Сисоївна. Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів [] : підручник / В. С. Доцяк, Л. О. Стременко, І. В. Стременко. - К. : Вища шк., 1998. - 519 с. : рис., табл., фото. кол. - Дод.: с. 513-517. - ISBN 5-11-004724-3 : 21.00 грн
Рубрики: Громадське харчування--Організація--Навчальні видання Громадське харчування--Кулінарія--Навчальні видання фывфывфыв: підприємства масового харчування -- організація обслуговуванння відвідувачів -- столовий посуд -- цінність продуктів харчування -- овочеві страви -- грибні страви -- рибні страви -- м'ясні страви -- молочні страви -- кулінарна обробка продуктів -- бульйони -- гарячі страви -- холодні закуски -- гарячі закуски -- десертні страви -- напої -- пунш -- крюшон Аннотация: Характеристика основних типів підприємств масового харчування, класифікація барів і буфетів. Особливості приготування різноманітних страв та змішаних напоїв, зокрема забутих - класичних. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Стременко, Людмила Олександрівна; Стременко, Інна Володимирівна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
М 59 Микроволновая печь в гостях у вашей компании [] / [сост. Т. П. Тарасова]. - Донецк : БАО, 1997. - 382 с. : рис. - ISBN 966-548-085-5 : 4.00 грн
Рубрики: Мікрохвильова кулінарія--Рецептура--Популярні видання фывфывфыв: микроволновая кулинария -- рецептура -- микроволновая печь -- мікрохвильова піч -- закуски -- соусы -- соуси -- блюда из мяса -- страви з м'яса -- блюда из рыбы -- страви з риби -- каши -- каші -- мучные изделия -- борошняні вироби -- десертные блюда -- десертні страви Аннотация: Экологически чистота, высокая скорость приготовления пищи, максимальное сохранение витаминов и минеральных веществ - все это позволяет назвать микроволновую печь "электрическим чудом кулинарии ХХ века." Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Тарасова, Татьяна Петровна \сост.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Б71 Блюда Тавриды [] / сост.: Л. С. Черных, Ю. Е. Скрипка ; [ред. А. П. Шабалова]. - Симферополь : Таврия, 1989. - 205, [3] с. : ил. - Лит.: с. 205-206. - ISBN 5-7780-0143-6 : 30.00 грн, 2.20 грн
Рубрики: Кухня кримськотатарська--Рецепти--Довідкові видання фывфывфыв: блюда -- кулинария -- приготовление еды -- приготування їжі -- холодные блюда -- холодні страви -- первые блюда -- перші страви -- вторые блюда -- другі страви -- десертные блюда -- десертні страви Аннотация: Технология приготовления различных блюд крымской кухни, восстановлены некоторые давно забытые рецепты. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Черных, Леонид Сергеевич \сост.\; Скрипка, Юрий Ефимович \сост.\; Шабалова, А. П. \ред.\ Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |