А 87 Архіпов, Віктор Віталійович. Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - К. : Центр навч. л-ри : Інкос, 2007. - 280 с. : рис., табл. - Дод. с. 205-279. - ISBN 978-966-364-548-3 : 060.00 грн, 062.50 грн
Рубрики: Ресторанна справа--Організація--Сервісне обслуговування--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: класифікація ресторанів -- ресторанне господарство -- складське господарство ресторанів -- тарне господарство ресторанів -- постачання ресторанів -- структура виробництва ресторанів -- заготівельні цехи -- доготовчі цехи -- планування виробництва -- меню ресторану -- організація праці Аннотация: Основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 2 АБ (1), ВВ (1) Свободны: АБ (1), ВВ (1) |