С24 Свєженцов, Анатолій Іванович. Нетрадиційні способи підготовки кормів і їх використання [] / А. І. Свєженцов, О. О. Ренсевич. - Київ : Урожай, 1990. - 157 с. : рис., табл. - (Література для кабінету зоотехніка). - Бібліогр.: с. 155-157. - ISBN 5-337-00525-1 : 0.45 грн
Рубрики: Корми--Практичні посібники фывфывфыв: поживність грубих кормів -- питательность грубых кормов -- роль клітковини у годівлі -- роль клетчатки в кормлении -- термохімічна обробка соломи -- термохимическая обработка соломы -- гідробаротермічна обробка соломи -- гидробаротермическая обработка соломы -- обробка соломи аміаком -- обработка соломы аммиаком -- додаткове подрібнення соломи -- дополнительное дробление соломы -- біоконверсія соломи -- биоконверсия соломы -- продукти фракціонування люцерни -- продукты фракционирования люцерны -- переробка морських водоростей -- переработка морских водорослей -- введення мікробіологічного каротину -- введение микробиологического каротина Аннотация: Описано способи термохімічної, хіміко-біологічної обробки соломи, продуктивність та облік речовин в організмі тварин при згодовуванні. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Ренсевич, Олександр Олександрович Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |