П 31 Пешук, Людмила Василівна. Біохмія та технологія оліє-жирової сировини [] : навч. посібник / Л. В. Пешук, Т. Т. Носенко. - К. : Центр учбов. л-ри, 2011. - 295, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 585-289. - Л-ра: с. 290-292. - ISBN 978-611-01-0035-9 : 68.00 грн
Рубрики: Біохімія--Продукція рослинництва--Навчальні видання фывфывфыв: олійні культури -- масленичные культуры -- морфологічна характеристика плодів -- морфологическая характеристика плодов -- обмін речовин насіння -- обмен веществ семян -- дозрівання насіння -- созревание семян -- зберігання насіння -- сохранность семян -- властивості насіння -- свойства семян -- якість олійного насіння -- качество масленичных семян -- білково-олійні рослини -- белково-масленичные растения -- тваринні жири -- животные жиры -- білкові продукти -- белковые продукты -- соєві продукти -- соевые продукты Аннотация: Біохімічний склад сучасних сортів та гібридів насіння основних олійних культур,нетрадиційної олійної сировини. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Носенко, Тетяна Тимофіївна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Т38 Технология пищевых производств [] : учебник для сред. спец. учеб. заведений / [Л. П. Ковальская и др.] ; под ред. Л. П. Ковальской. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 286 с. : рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-10-000-195-X : 0.90 р.
Рубрики: Харчове виробництво--Технологія--Навчальні видання фывфывфыв: стандартизация пищевых продуктов -- стандартизація харчових продуктів -- технология хлебопечения -- технологія хліба -- технология сахара -- технологія цукру -- производство крахмала -- виробництво крохмалу -- технология конфет -- технологія конфет -- халва -- мармелад -- пастила -- этиловый спирт -- етиловий спирт -- технология водки -- технологія горілки -- технология пива -- технологія пива -- технология вина -- технологія вина -- растительное масло -- рослинна олія -- маргарин -- животные жиры -- тваринні жири -- консервирование плодов -- консервування плодів Аннотация: Сведения об отдельных компонентах пищи и их физиологической роли, технология отдельных видов пищевых производств. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Ковальская, Людмила Павловна; Мелькина, Галина Михайловна; Шебершнева, Нелли Николаевна; Шикина, Валентина Сергеевна; Ковальская, Людмила Павловна \ред.\ Экземпляры всего: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |