338.439(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство продовольчих товарів [] : підруч. / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - 4-те вид., переробл. і допов. - Київ : Лібра, 2007. - 600 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 595-599. - ISBN 978-966-7035-86-0 : 78.00 грн, 84.50 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
харчові продукти -- стандартизація харчових продуктів -- штрихове кодування продовольчих товарів -- зерноборошняні товари -- фруктово-овочеві товари -- крохмаль, цукор мед -- кондитерські вироби -- смакові товари -- алкогольні напої -- виноградні вина -- коньякі і бренді -- пиво -- безалкогольні напої -- чай і кава -- прянощі і приправи -- жирові продукти -- молоко и молочні продукти -- морозиво -- вершкове масло -- м'ясо і м'ясні товари -- субпродукти -- ковбасні вироби -- яйця та яєчні товари -- риба і рибні товари -- рибні консерви -- харчові концентрати
Аннотация: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Задорожний, Іван Михайлович; Пономарьов, Петро Хомович
Экземпляры всего: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)

663/664(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [] : навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 544 с. : табл., рис. - Л-ра: с.528. - ISBN 978-966-364-803-3 : 091.00 грн, 104.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
еволюція європейського харчування -- функції їжі -- гігієна харчування -- індустрія здорового харчування -- адекватне харчування -- харчові інгредієнти -- функціональні продукти -- функціональне харчування -- харчові добавки -- біологічно активні добавки -- біокоректори -- нетрадиційна харчова сировина -- зерноборошняні товари -- біотехнологічні продукти -- цукристі кондитерські вироби -- функціональні напої -- профілактичні напої -- адаптогенні напої -- молочні продукти -- молочні про-і пребіотичні продукти -- жирові продукти -- олієжирові продукти -- емульсійні жирові продукти -- м'ясні продукти -- м'ясні напівфабрикати -- ковбасні вироби -- рибні товари
Аннотация: Проблеми функцій їжі, інгредієнтний склад, створення, виробництво та характеристика асортименту функціональних продуктів харчування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Завгородня, В.М.
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

338.439.4:637.5(075.8)
М 25


    Мардар, Марина Ромиківна.
    Товарознавство. Товари тваринного походження [] : навч. посібник / М. Р. Мардар, А. Я. Камінський, Ф. Є. Дубровін ; [за ред. М. Р. Мардар]. - Л. : Магнолія 2006, 2011. - 294, [2] с. : табл., рис. - (Вища освіта в Україні). - Тематич. покажч.: с. 291-292. - Л-ра: с. 293-294. - ISBN 978-617-574-035-4 : 84.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--Товари тваринного походження--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
молочні товари -- молочные товары -- яєчні товари -- яичные товары -- м'ясні товари -- мясные товари -- жирові продукти -- жировые продукты -- рибні товари -- рыбные товары
Аннотация: Товарознавча класифікація та характеристика основних груп товарів тваринного походження.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Камінський, Анатолій Яковлевич; Дубровін, Феофан Євлампійович; Мардар, М. Р. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)

338.439.4:637.5(075.8)
М25


    Мардар, Марина Ромиківна.
    Товарознавство. Товари тваринного походження [] : навч. посіб. / М. Р. Мардар, А. Я. Камінський, Ф. Є. Дубровін ; [за ред. М. Р. Мардар]. - Львів : Магнолія 2006, 2018. - 294, [2] с. : табл., рис. - (Вища освіта в Україні). - Термінолог. покажч.: с. 291-292. - Літ.: с. 293-294. - ISBN 978-617-574-035-4 : 180.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Властивості--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
молочні товари -- морозиво -- сири -- молочні консерви -- яєчні товари -- м'ясні товари -- жирові продукти -- рибні продукти -- субпродукти -- ковбасні вироби -- копчені рибні товари -- ікра
Аннотация: Товарознавча класифікація та характеристика основних груп товарів тваринного походження.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Камінський, Анатолій Яковлевич; Дубровін, Феофан Євлампійович; Мардар, Марина Ромиківна \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)